• 30 Απριλίου 2024,

Ηρεμία, ΤΑΡ και μια σχεδόν «συγνώμη» στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου

 Ηρεμία, ΤΑΡ και μια σχεδόν «συγνώμη» στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου

Σε ήρεμους τόνους, με τις αναμενόμενες ερωτήσεις και απαντήσεις άρχισε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην έναρξη ο κ. Γραμμένος σχεδόν ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του στην προηγούμενη συνεδρίαση. Όπως είπε παρασύρθηκε και ξέφυγε. Τόνισε ότι δεν θα επαναληφθεί η από μέρους του συμπεριφορά. Έπιασε τόπο η συμβουλή του κ. Σιμιτσή που πάλι σήμερα ζήτησε αυτοσυγκράτηση.

Σχετικά με τον ΤΑΡ, ο κ. Αρσονιάδης (βρίσκεται στη συνεδρίαση) πρότεινε αποστολή τριών επιστολών σε: Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ (!), Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Υπουργό Σταθάκη.

Όπως φάνηκε η πρόταση θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση. Η διοίκηση μοιάζει θετική. Περισσότερο συγκεκριμένα ερωτήματα για τον ΤΑΡ και τη διοίκηση απεύθυνε ο κ. Παπαδόπουλος. Έδωσε έτσι την ευκαιρία στη δήμαρχο να δηλώσει ότι είναι με τους αγρότες, τους οποίους τόνισε ότι στηρίζει 4 χρόνια τώρα. Η Δήμαρχος συνέχισε: «Δεν με καλούν στις συναντήσεις. Φαίνεται δεν με χρειάζονται. Με περιφρονούν. Στο σημείο των έργων είναι (εκπρόσωπος της Δημάρχου) η αντιδήμαρχος κ. Μπαλτζίδου. Ζήτησα γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας για προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Δεν κάναμε καμία μυστική συμφωνία με τον ΤΑΡ. Κύριε Αρσονιάδη, τον Δήμο Καβάλας τον θυμάστε στα δύσκολα».

Διαβάστε επίσης