• 26 Απριλίου 2024,

Ισοπαλία 1-1 του Αετού Ορφανού με τον Ορφέα Ξάνθης (Φωτορεπορτάζ)

 Ισοπαλία 1-1 του Αετού Ορφανού με τον Ορφέα Ξάνθης (Φωτορεπορτάζ)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Οι στημένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.  Ο Αετός προηγήθηκε στο 73` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζη(το κέρδισε ο Ευκαρπίδης από τον Μαλαδένη) ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 85` από κόρνερ του Τορομανίδη, κεφαλιά του Κατρανίτσα απόκρουση του Τοπαλίδη και προβολή του Χιντ Ιμέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν το 1-1, ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης στο 80` από φάουλ του Στογιάνοφ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά. Εδώ ήταν η άτυχη στιγμή για τον Αετό να «κλειδώσει» τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος ο Ορφέας ήταν περισσότερο επικίνδυνος αλλά ο Τοπαλίδης  δεν έκανε ούτε ένα λάθος.  Στην επανάληψη οι αλλαγές του Παντελή Στυλιανού έδωσαν φρεσκάδα στο σύνολο.

Γενικά το ματς ήταν ισορροπημένο και μάλλον είναι δίκαιο το 1-1.

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε ένταση στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων χωρίς να υπάρχει συνέχεια.

Στο 3` απείλησε ο Ορφέας όταν από σέντρα του Μουμίνογλου δε βρήκε τη μπάλα από κοντά ο Λαζαρίδης. Στο 10` δύσκολο κόρνερ του Ι. Καραγκιόζη και ωραία απόκρουση του Τοπαλίδη σε νέο κόρνερ. Στο 39` σέντρα του Πασχαλάκη, ο Τοπαλίδης πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Λαζαρίδη.

Στο 86` απείλησε με σουτ ο Μουμίνογλου και στο 90` παραλίγο αυτογκόλ του Μαρκάκη. Στο 92` το σουτ του Μουμίνογλου εξουδετέρωσε ο Τοπαλίδης.

Ο Τοπαλίδης μαζί με τον Μαυρομάτη ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων. Ο Μουμίνογλου και οι Καραγκιόζης Β,  Μαυρόπουλος καλύτεροι από τον Ορφέα. Στον Αετό φάνηκαν οι απουσίες κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο διαιτητής Δραγούσης από το Κιλκίς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αετός:   Τοπαλίδης, Ράνος, Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ, Ελέζη, Σαββατιανός 54` Ευκαρπίδης, Δούμπλατζης 54` Τσαπέγια, Δουμάνης 70` Κωνσταντινίδης, Αποστολίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μουμίνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Λαζαρίδης 60` Τανζού, Πασχαλάκης 65` Χιντ Ιμέρ, Ι. Καραγκιόζης 54` Τορομανίδης, Μπουτακίδης 91` Τσαμπάζ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης