• 5 Μαΐου 2024,

Μέτριος ο ΑΟΚ στο Παραλίμνιο, δώρο στον Γαϊδαρτζή το πρώτο γκολ (Φωτορεπορτάζ)

 Μέτριος ο ΑΟΚ στο Παραλίμνιο, δώρο στον Γαϊδαρτζή το πρώτο γκολ (Φωτορεπορτάζ)

Επιστροφή στις εκτός έδρας ήττες για τον ΑΟΚ. Ηττήθηκε σήμερα  το απόγευμα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο του μικρού χωριού του Νομού Σερρών με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο προηγούμενο διάστημα του δευτέρου μέρους δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις, ειδικά από τους γηπεδούχους.

Στο 76ο λεπτό μετά από σέντρα στην περιοχή του ΑΟΚ, η άμυνα έκανε ολέθριο λάθος κι έτσι ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Δήμιζα. Τον πλασάρισε κι άνοιξε το σκορ. Ο Ανυφαντάκης αμέσως «φόρτωσε» την επιθετική γραμμή και στο 81ο σέντρα σουτ του Γιαλαμούδη, δύο παίκτες του ΑΟΚ μπροστά στην άδεια εστία είχαν μοναδική ευκαιρία. Το σουτ έγινε από τον Αδαμάκη κι έφυγε άουτ. Το τελικό 2-0 έγινε στο 86ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Τάντιτς. Οι αμυντικοί δίστασαν να τον μαρκάρουν ίσως φοβούμενοι το πέναλτι. Αυτός αφού ελίχθηκε ανάμεσα τους, σούταρε δυνατά. Έκανε το 2-0 μέσα από την περιοχή του ΑΟΚ.

Μεσοεπιθετικά ο ΑΟΚ χθες είχε καλό μόνο τον Κεϊτά. Από την ομάδα μας έλειψαν οι καλές πάσες προς τους επιθετικούς. Ειδικά ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν πολύ μέτριος ακόμη και στις εκτελέσεις κόρνερ! Μέτριοι οι ακραίοι Γιαλαμούδης- Λυμπεράκης.

Φάσεις και γκολ

Στο 13΄σούτ του Κεϊτά λίγο αούτ.

Στο 24’ κοντινό του Τσομαχασβίλι απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Ναλμπάντη ο Δήμιζας απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ μέσα από την περιοχή αλλά πλάγια πλασέ του Κεϊτά λίγο άουτ.

52’ Σουτ του Βαλαβανόπουλου απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

58’  Ο Γαϊδαρτζής πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, πέρασε την μπάλα από πάνω του. Ο Παπαστεργιανός απομάκρυνε μπροστά από την κενή εστία.

72’ Ο Γαϊδαρτζής με κοντινό σούτ μετά από λάθος της άμυνας θα κάνει το 1-0

81’ Σέντρα Γιαλαμούδη σε άδεια εστία δεν θα τα καταφέρει ο Αδαμάκης. Το σουτ του καταλήγει άουτ.

86′ Ατομική προσπάθεια του Τάντις και 2-0

92’ Σουτ του Κεϊτά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας

Με λάθη μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο ο διαιτητής Πέλλας κ. Φωτιάς.

Απόλλων Παραλιμνίου : Σαβίδης , Πολυζωϊδης ,Τακάς , Κουτσαβασίλης , Δέντσας , Ρούμπος (61’ Λιάρας) , Μουτεσίδης (82’ Μερεσιώτης), Γαϊδαρτζής (89’ Κουλτσιάκης)  , Ναλμπάντης , Τσομαχασβίλι ( 46’ Τάντιτς)

Δήμιζας , Γιαλαμούδης , Σέχου (82΄Ντουρτμές)  , Παπαστεργιανός , Αλιατίδης (76’ Αδαμάκης) , Λυμπεράκης , Ψάλτης , Παπαδόπουλος , Κεϊτά , Θωμαϊδης (66’ Μπλιός) , Βαλαβανόπουλος.

 

 

Διαβάστε επίσης