• 19 Απριλίου 2024,

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΚ και στη Βέροια(φωτογραφίες)

 Ισόπαλο 1-1 το φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΚ και στη Βέροια(φωτογραφίες)

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΚ και στη Βέροια.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο  με τον ΑΟΚ όμως να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε  καλή κυκλοφορία της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Η Βέροια με καλό ρόστερ  σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε με την απόδοση του ο Μελισσόπουλος. Πέτυχε γκολ και απείλησε την αντίπαλη εστία σε δυο ακόμη περιπτώσεις. Από τη Βέροια ο  Α. Ζούρκος πήρε πολλές προσπάθειες από τα δεξιά. Στην επανάληψη  οι δυο προπονητές όπως αναμενόταν έκαναν πολλές αλλαγές.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Δήμιζα. Δεξιά και αριστερά στην άμυνα τους Καζαντζίδη, Αρναούτογλου. Δυο στόπερ Στίκα και Παπαστεριανό. Αμυντικά χαφ Γαβριηλίδη και Θωμαϊδη. Ελεύθερο στον άξονα τον Μελισσόπουλο. Πλάγιοι στην επίθεση Καθάριο και Βόσαλικ. Σέντερ φορ τον Μαρκόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα  

Στο 18` κόρνερ Θωμαϊδη, κεφαλιά Αρναούτογλου από κοντά, απομακρύνει ο Μπλέτσας.

Στο 20` σουτ του Μελισσόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33` με ωραίο σουτ ο Μελισσόπουλος το 1-0

Στο 36` σέντρα του Ζούρκου, με ωραία κεφαλιά ο Σκαθαρούδης το 1-1.

Στο 41` σέντρα του Αρναούτογλου, κεφαλιά του Μελισσόπουλου εντυπωσιακή απόκρουση του Βοσνιάδη.

Στο 67` σουτ του Τσολακίδη λίγο άουτ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.

Στο Β` μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Γιάννης, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Οκάν, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Κέρθι, Πινιώτης, Τσολακίδης.

Βέροια: Βοσνιάδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα , Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης.

Στο Β` μέρος έπαιξαν και οι: Τσιμόπουλος, Ν. Ζούρκος,  Πολύζος, Μουρατίδης, Πεταυράκης, Πασάς, Μουχαλής, Βασίλτσης, Ιωάννου, Τρούπκος.

Υποψήφιος για τον ΑΟΚ ο Άγγελος Πινιώτης

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος   Άγγελος Πινιώτης με θητεία στον Πανιώνιο, στην Καλλιθέα, στη Λαμία και στον Διαγόρα Ρόδου  είναι υποψήφιος για μεταγραφή στον ΑΟΚ. Στο ματς με τη Βέροια  ήταν στον πάγκο.


Πέρασε ο Αετός στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Σπουδαία εμφάνιση ο Αετός στην Ελευθερούπολη και επιβλητική νίκη με 4-2 κόντρα στο Θερμαϊκό Θέρμης για τη β` φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δυο γκολ για την ομάδα του Παύλου Προβατίδη ο Γαβριήλ  Αποστολίδης και δυο ο Φώτης Δουμάνης.


2-1 ο Βύρωνας την Κεραμωτή για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, ο Βύρωνας κέρδισε στο Χαλκερό με 2-1 την Κεραμωτή. Ο Κυγάης στο 30` άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ενώ ισοφάρισε η Κεραμωτή σε 1-1 με τον Τσανακτσόγλου.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παπάς στο 78` με σουτ έξω από την περιοχή.

Το ματς είχε όπως αναμενόταν τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

 

Διαβάστε επίσης