Τα νέα των τοπικών συλλόγων: Συγκέντρωση σχολικών ειδών κι ευχές για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

 Τα νέα των τοπικών συλλόγων: Συγκέντρωση σχολικών ειδών κι ευχές για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

*Σύλλογος ΠΝΟΗ: Επωφελείται μιας ακόμη πρωτοβουλίας του «Μένουμε Καβάλα» (Γιώργος Λιόλιος), η οποία αφορά τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων. Η συγκέντρωση αρχίζει σήμερα, τελειώνει στις 9 Σεπτέμβρη.

*Σύλλογος Μικρασιατών: Μετά την πετυχημένη εκδήλωση του στο Φρούριο προβάλει σχετική συγχαρητήρια ανάρτηση του πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη «Είναι κοινή διαπίστωση η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης που χαρακτηρίζει κάθε δημόσια εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας. Για μια ακόμη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους εμπνευστές και τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που παρουσίασε ο Σύλλογος χθες στο Φρούριο με θέμα.τη μουσική περιδιάβαση απ’το σμυρναίικο στο ρεμπέτικο. Μας χάρισαν μια βραδιά πραγματικής ψυχαγωγίας. Τους ευχαριστούμε».

*Πολιτιστικός  Σύλλογος Ποταμουδίων: Συμμετείχε στην πρόσφατη 4η γιορτή μελιού που έγινε στο Ζυγό (φωτογραφία).

*Σύλλογος Κατοίκων Αγίας Παρασκευής: Την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη το απόγευμα και το βράδυ οργανώνει στο δάσος της Παναγούδας παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.

*Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας: Ο Σύλλογος συγχαίρει θερμά όλους τους χορευτές μας, τα παιδιά των μελών και φίλων μας, για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία αυτή αποτελεί αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων πολύτιμων εμπειριών στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους γονείς των παιδιών, που άοκνα στέκονται δίπλα τους, στον αγώνα που καταβάλλουν και μοιράζονται μαζί τους καθημερινά, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Ο Σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα σας. Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλό ξεκίνημα σε όλους!!

*Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας: Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας, συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, του εύχεται δύναμη, κουράγιο , επιμονή , υπομονή και καλή θητεία στο νέο έργο του, καθώς επίσης και όλους τους εκλεγέντας δημοτικούς συμβούλους ,τους οποίους ευχόμαστε καλή θητεία και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλό της πόλης μας.

*Λέσχη Ποντίων Καβάλας ευχαριστεί για τη συμμετοχή στην εκδήλωση του συλλόγου του Περιγιαλίου: Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία!!!! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο διοργανωτή σύλλογο για την υπέροχη βραδιά. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις δράσεις του συλλόγου σας!!!!

*Ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας ήταν τις προηγούμενες ημέρες σε φεστιβάλ που έγινε στη Ρουμανία, Κλήθηκε από την ελληνική κοινότητα της περιοχής Τούλτσεα της ίδιας χώρας.

*Σύλλογος κατοίκων Νεάπολης: Ετοιμάζει το νέο του φωτογραφικό τμήμα, το οποίο αυτόν τον μήνα θα αρχίσει μαθήματα φωτογραφίας.

*Σύλλογος «Δρόμος του Νερού» συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου: Οργανώνει ημερήσια εκδρομή στο φράγμα του Θησαυρού (Παρανέστι- Σταυρούπολη- Ξάνθη). Η εκδρομή θα γίνει στις 22 Σεπτέμβρη.

*Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας: Οργανώνει διήμερη εκδρομή 28 και 29 Σεπτέμβρη στην Καστοριά – λίμνη Πολύφυτου- Γεωπάρκο Μικροβάλτου Κοζάνης.

*Σύλλογος Πολυτέκνων: Πραγματοποίησε το Σάββατο γιορτή για τα μικρά παιδιά. Τα διασκέδασε και στο τέλος έκανε δώρο σχολικά είδη στα παιδιά που σε λίγες μέρες θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού.

*Action Team: Μετά τις εκδηλώσεις φεστιβάλ φαγητού και μπύρας, οργανώνει 5 και 6 Σεπτέμβρη συγκέντρωση σχολικών ειδών. Τα οποία θα παραδώσει στην Πνοή για να μοιραστούν από αυτήν όπου υπάρχει ανάγκη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Δημοτικό Κήπο.

*Σύλλογος Αγίου Λουκά: Συγχαίρει όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα! Τους ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή πορεία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους! Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους γονείς και στους δασκάλους των παιδιών αυτών που τους συμπαραστάθηκαν και τους καθοδήγησαν στον δύσκολο αυτό αγώνα! Στα παιδιά που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν, τους λέμε ότι τίποτε δεν τελειώνει εδώ! Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων συνεχίζεται και η επιτυχία θα έρθει σίγουρα! Αρκεί να το θέλουν και το προσπαθήσουν! Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Διαβάστε επίσης