Κ. Αντωνιάδης: Μένω πιστός στις αρχές και τις αξίες μου

 Κ. Αντωνιάδης: Μένω πιστός στις αρχές και τις αξίες μου

Το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική του εκδήλωση στην πόλη μας. Η αίθουσα γέμισε από κόσμο. Τον υποδέχθηκαν απλοί πολίτες και παρακολούθησαν την ομιλία του.

Χθες, μία ημέρα μετά την εκδήλωση, την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης. «Συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Πλέον, κάθε πολίτης συνειδητοποιεί κι ενημερώνεται για το ποιος είναι ο Χρήστος Μέτιος», σημείωσε ο Κώστας Αντωνιάδης.

Χαρακτήρισε θετική την ομιλία του κ. Μέτιου και παρατήρησε ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση πρέπει ως θεσμός να σταθεί πιο κοντά στους πολίτες. Εξήγησε ότι το ψηφοδέλτιο Μέτιου στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας αποτελείται από 18 αξιόλογους υποψηφίους. «Έχουμε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας με λόγια και με πράξεις και όχι με σέλφι φωτογραφίες», ήταν η απάντηση του κ. Αντωνιάδη σε ερώτηση σχετική με κάποιες φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη στην Καβάλα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις οποίες παρουσίασαν στο διαδίκτυο οι υποψήφιοι της παράταξης Τοψίδη.

Μιλώντας για τον εαυτό του, ο κ. Αντωνιάδης υπογράμμισε: «Μένω πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Στηρίζω τον Χρήστο Μέτιο από το 2016. Σημειώνω ότι παρά τον πόλεμο που εκδηλώθηκε εις βάρος του κ. Μέτιου, όλες οι εισηγήσεις του στο περιφερειακό συμβούλιο έγιναν τελικά και αποφάσεις του οργάνου».

 

 

 

Διαβάστε επίσης