• 19 Απριλίου 2024,

Και αν δεν ανέβει τον Γολγοθά στις εκλογές του Ιούλη ο Τσίπρας θα ανέβει σίγουρα το Έβερεστ !

 Και αν δεν ανέβει τον Γολγοθά στις εκλογές του Ιούλη ο Τσίπρας θα ανέβει σίγουρα το Έβερεστ !

Και αν δεν ανέβει τον Γολγοθά ο Αλέξης Τσίπρας σε αυτές τις εκλογές του Ιούλη σίγουρα θα ανέβει το Έβερεστ.

Άσχετα με το τι θα γίνει , άσχετα με το αν είμαστε στο πρώτο ημίχρονο και μένει άλλο ένα ή αν χάθηκε μία μάχη και όχι ο πόλεμος η πορεία θα είναι δύσκολη και ανηφορική.

Ο Τσίπρας θα πρέπει σε χρόνο ρεκόρ να ανακόψει την πορεία ανόδου της Νέας Δημοκρατίας , θα πρέπει σε χρόνο ρεκόρ να περιορίσει τα φαινόμενα εσωστρέφειας που άρχισαν να παρουουσιάζονται στο εσωτερικό του κόμματος τους λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση των exit polls των ευρωεκλογών  αλλά και να ανεβάσει την ψυχολογία των συνεργατών του και των ψηφοφόρων του.

Και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ γιατί δεν έχει ούτε λεπτό για χάσιμο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς και τους πολιτικούς αναλυτές δεν ήταν η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ αυτή που οδήγησε στην μεγάλη ήττα της περασμένης Κυριακής.

Ηταν σίγουρα ένα συστατικό ήττας αλλά δεν ήταν ο κύριος λόγος.

Οι αναλυτές μας εξηγούν οτι η συμφωνία ώς συμφωνία δεν έκανε τόσο μεγάλη ζημιά όσο το γεγονός ότι αυτή η συμφωνία χρησιμοποιήθηκε ώς εργαλειοθήκη από τους αντιπάλους του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος σίγουρα εκτιμά το γεγονός ότι ο Τσίπρας είναι ο πρώτος πολιτικός που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και αυτό το απέδειξε με πάρα πολλούς τρόπους αλλά από την άλλη δεν μπορεί να συγχωρήσει και την αλαζονεία που έχουν βγάλει όλους αυτούς τους μήνες αρκετά μέλη της κυβέρνησης του.

Η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων μέσα στην κυβέρνηση από την πλευρά του πρωθυπουργού δεν ήταν και η καλύτερη.

Όχι μόνο δεν τραβηξε το αυτί αυτών των συνεργατών του αλλά σε πολλές περιπτώσεις τους κάλυψε κιόλας.

Ο Τσίπρας είναι ένας ικανός πολιτικός που μπορεί να κάνει πολλά και έχει κάνει μέχρι σήμερα πολλά αλλά το να καταπιεί μέσα σε ένα μήνα 10 μονάδες και να βγει μπροστά , θα πρέπει να είναι ο Μάϊκ Λαμάρ Χ5 !!!

Ο κόσμος με την ψήφο του ήθελε λίγο να τον προσγειώσει και να του κόψει κατά κάποιο τρόπο τον τσαμπουκά όπως λέμε λαϊκά.

Το ερώτημα είναι θα συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ή θα κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν ρίξει την ψήφο του.

Σε αυτές τις εκλογές που έρχονται καλούμαστε να διαλέξουμε Κούλη ή Αλέξη.

Αχτσιόγλου ή Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Μέχρι τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 7  Ιουλίου πιστεύω να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων των Δημοτικών Εκλογών που για πρώτη φορά μείνανε πολύ πίσω.

Και στην τελική αν βαριέστε να τους μετρήσετε αφήστε και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να χρησιμοποιήσουμε τους παλιούς.

 

Σάρωσε ο Τσαλίκης ο Γιώργος ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Περιστερίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης με την οποία κατέβηκε ο Τσαλίκης κέρδισε από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 70% και ο έλληνας τραγουδιστής ήρθε δεύτερος σε σταυρούς.

Μπράβο Τσαλίκη Γιώργο.

‘Αντε δουλειά τώρα για να κάνετε ακόμα πιο όμορφο το Περιστέρι.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το Περιστέρι με Τσαλίκη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της συνοικίας είναι έτοιμο για το φεστιβάλ τραγουδιού “ΤΣΑΛΙΚΕΙΑ” .

Θα κάνει δουλειά ο Γιώργος.

 

Τελικά αυτή η χώρα εδώ και ένα μήνα περίπου είναι σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και θα είναι για άλλο μήνα με τις βουλευτικές που μας προκύψανε.

Πάντως όλοι συμφωνούν οτι οι βουλευτικές εκλογές που έρχονται δεν πρόκειται να επηρεάσουν τον τουρισμό.

Λάθος το θέτουν σε αυτή την βάση αφού μάλλον θα γίνει το αντίθετο και μάλλον ο τουρισμός θα επηρεάσει τις εκλογές και θα μεγαλώσει το ποσοστό της αποχής αφού θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα επιλέξουν την παραλία από την κάλπη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης