• 6 Μαΐου 2024,

Και αναρωτιούνται γιατί δεν άντεξε η θωράκιση …

 Και αναρωτιούνται γιατί δεν άντεξε η θωράκιση …

Ο χιόνας που σπεύσανε από την αρχή αυτής της εβδομάδας να μας ενημερώσουν οι μετεωρολόγοι ότι έρχεται  και αναμένεται να μας επηρεάσει από το ερχόμενο Σάββατο, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί και πολύ όσο αφορά την δική μας περιοχή.

Οι προβλέψεις για την Καβάλα για την ώρα φτάνουν μέχρι το χιονόνερο ξημερώματα Σαββάτου ή Κυριακής.

 

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με έναν 55χρονο σε χωριό της Άρτας να ξυλοφορτώνει την 98χρονη ανήμπορη μητέρα του !!!

Και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να έκανε μία γυναίκα 98 χρονών για να προκαλέσει αυτή την έκρηξη βίας και μάλιστα από την πλευρά του γιού της ;

Και δεν πατάμε και σίγουρα δεν πάμε καλά.

 

Ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν οι ειδικοί γιατί δεν άντεξε το θωρακισμένο τζιπ του Ζαμπούνη την επίθεση των δύο εκτελεστών.

Ο λόγος είναι ένας και είναι απλός.

Γιατί υπήρξε καταιγισμός πυροβολισμών από πολύ κοντινή απόσταση.

Όταν από μία τέτοια απόσταση αδειάζουν δύο γεμιστήρες  Καλάζνικοφ και πέφτουν τέσσερις σφαίρες το δευτερόλεπτο μόνο τανκς  θα άντεχε.

Οι εκτελεστές ξέρανε τι είχανε να αντιμετωπίσουν και ήταν πολύ καλά διαβασμένοι.

Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή την φορά να αποτύχουν.

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου από 19 έως 21 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στο σπίτι που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού.

 

Όπως λέει ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες προκειμένου το νησί να υποδεχθεί τον κόσμο που θα φτάσει στο νησί μέσα στον χειμώνα για την ΚΟ των 36 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος θα ζωντανέψει το νησί έστω και με κομματικό τουρισμό εν μέσω χειμώνα.

 

Τελικά μήπως την πιο σοβαρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη την κάνει ο πρώην  πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς;

Λέω μήπως ;

 

Να έχετε υπόψη σας ότι η προχθεσινή Δευτέρα , τρίτη του Γενάρη είναι η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου γνωστή και ως «Blue Monday».

Ο κρύος, χειμωνιάτικος καιρός, οι γιορτές που πέρασαν και οι επόμενες που αργούν, οι «New Year resolutions» που φαίνονται πιο μακρινές από ποτέ, όλα αυτά συμβάλουν στο να αποκαλούμε την προχθεσινή Δευτέρα  την πιο ζοφερή του νέου χρόνου.

 

Αυτός όντως είναι μεγάλο πρόβλημα για το Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα αρρώστησε, ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός στίβου μάχης.

Γίνεται ρε παιδιά Survivor με την Δαλάκα στον πάγκο ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης