Και black και winter Friday !

 Και black και winter Friday !

Επικοινωνιακά πάντως ο Μητσοτάκης είναι πολύ μπροστά.

Οι επικοινωνιολόγοι που τον έχουν αναλάβει τα τελευταία χρόνια σίγουρα παίξανε ρόλο και στην μεγάλη νίκη του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ενώ συνεχίζουν να τον «επικοινωνούν»  με μεγάλη επιτυχία και εκτός προεκλογικής περιόδου.

Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε προχθές ,  Παγκόσμια ημέρα  κατά της βίας των γυναικών, στο twitter μια συνέντευξη που πήρε ο ίδιος από μία γυναίκα η οποία δεχόταν σωματικά βία από τον σύζυγο της για 14 συναπτά έτη.

 

Black και Winter  η προχθεσινή Friday αφού εκτός από τις μειωμένες τιμές σε όλη την αγορά είχαμε και μειωμένες τιμές στην θερμοκρασία.

Ιδιαίτερα από το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Πάντως ο καιρός μετά την Τρίτη θα βελτιωθεί από την άποψη ότι οι βοριάδες θα γίνουν και πάλι νοτιάδες και η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά για την εποχή που διανύουμε.

 

Πάντως ο  Στέφανος Κασσελάκης στα εκτός πολιτικών του καθηκόντων συμπεριφέρεται λες και το κόμμα του είναι στην  διακυβέρνηση  της χώρας και όχι υπό διάλυση.

Προχθές ήταν στις Σπέτσες σε ένα μπαρ και κερνούσε σφηνάκια πίσω από το μπαρ.

 

Μετά την νίκη του ΑΟΚ και μέσα στην έδρα του Νέστου έχουμε την εντύπωση ότι το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει κριθεί όσο αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο ΑΟΚ για άλλη μια φορά στην ιστορία του είναι έτοιμος να περάσει το κατώφλι των επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Στους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας από τώρα οι προκρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων αγγίζουν το 100%.

Εσείς που αμελήσατε να κάνετε την κράτηση σας καλύτερα να σκεφτείτε ένα Plan b.

 

Απορώ πως ακόμα ο Μητσοτάκης δεν παραίτησε τον Υφυπουργό Εργασίας για την δήλωση του σε τηλεοπτικό κανάλι για τους δικηγόρους, που αν θέλουν κατά την γνώμη του,  περισσότερα λεφτά να γίνουν ντελιβεράδες !

Αυτή και αν η δήλωση  δεν είναι δείγμα αλαζονικής συμπεριφοράς.

 

Και βέβαια το ερώτημα το μεγάλο μετά τις τελευταίες και καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τι θα κάνει  τώρα ο Τσίπρας  που μπορεί να προκάλεσε με την παραίτηση του αυτές τις  εξελίξεις αλλά είναι σίγουρο ότι ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα έφταναν μέχρι την διάλυση του κόμματος.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι αν μετά τις Ευρωεκλογές  ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει σε μονοψήφια νούμερα ο Κασσελάκης θα επιστρέψει από εκεί που ήρθε αλλά η ζημιά στο κόμμα δυστυχώς έχει γίνει.

Για αυτούς που φύγανε ότι και να γίνει με τον Κασσελάκη δεν υπάρχει επιστροφή ( που λέει και το τραγούδι).

 

Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου το Σάββατο που μας πέρασε μας κρατήσανε συντροφιά «στο σπίτι με το ΜΕΓΚΑ».

Μάλιστα αυτή η συντροφιά χτύπησε και πρωτιά στην τηλεθέαση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης