Και γινήκανε πλημμύρες μας τελείωσαν οι μπύρες !

 Και γινήκανε πλημμύρες μας τελείωσαν οι μπύρες !

Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε που λέει και ένα τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφού έχουμε πατήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη και ακόμα ταλαιπωρούμαστε απο μπουρίνια , χαλάζια , ανεμοστρόβιλους και καταιγίδες.

Έτσι θα πάει όλο το καλοκαίρι είχανε σπεύσει να μαντέψουν κάποιοι όταν είμασταν ακόμα στον Ιούνιο και παλεύαμε με τα μπουρίνια.

Δεν τους πιστέψαμε αλλα δυστυχώς προς τα εκεί πάει η δουλειά.

Όταν ακόμα και μέσα στον Ιούλη που είναι η καρδιά του καρπουζιού , λέμε τώρα , τα μπουρίνια συνεχίζονται κατα λαβαίνετε οτι δεν υπάρχει ελπίς και το καλοκαίρι το φετεινό θα κυλήσει καιρικά όπως το καλοκαίρι του 2003 που όπως θυμούνται οι περισσότεροι ήταν ένα Φθινοπωρινό καλοκαίρι με βροχές και καταιγίδες καθόλη την διάρκεια του.

Κάθε εβδομάδα απο το μεσημέρι της Παρασκευής φόρτωνε ο καιρός , έβρεχε και άνοιγε μετά το απόγευμα της Κυριακής.

Τους είχε στείλει όλους αδιάβαστους εκείνη την εποχή ο καιρός.

Κάτι παρόμοιο πάει να γίνει και φέτος άσχετα αν δεν θέλουμε να το δεχτούμε και αντιστεκόμαστε.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού είναι συγκεκριμένα και όταν τα χάνουμε  λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Όλη την εβδομάδα είμαστε στην τσίτα , παλεύουμε με τα θηρία και όταν έρχεται η Παρασκευή και είμαστε έτοιμοι να φορέσουμε την σαγιονάρα με το δίχαλο ανοίγουν οι ουρανοί λες και πατάς ένα κουμπί αλλλα  δυστυχώς δεν βγαίνει καμμιά χοντρή.

Μακάρι να έβγαινε καμμιά χοντρή και να την γλυτώναμε αλλά βγαίνουν και πέφτουν αστραπόβροντα.

Έχουμε βαρεθεί φέτος το καλοκαίρι να φωτογραφίζουμε ουράνια τόξα αφού μετά απο ένα δυνατό μπουρίνι έρχεται το ουράνιο τόξο για να το χρυσώσει το χάπι.

 

Παρόλα αυτά εμείς δεν χάνουμε το κουράγιο μας και ελπίζουμε οτι ο καιρός θα στρώσει και ο κόσμος που περιμένουμε θα έρθει αφού φέτος το καλοκαίρι εκτός απο τον καιρό υπάρχει γκρίνια και για τους τουρίστες που δεν είναι όσοι και πέρσι.

Υπάρχουν πάρα πολλά καταλύματα που παραμένουν  άδεια και γιατί οι Βαλκάνιοι τουρίστες δεν είναι πολλοί αλλά και γιατί το κόστος ενοικίασης είναι πολύ ακριβό.

Βρήκαμε εμείς παπά καιείπαμε να θάψουμε καμμιά δεκαριά.

Νομίζανε οι περισσότεροι οτι βγάζοντας το σπίτι τους στην πλατφόρμα  Air bnb θα καθαρίζανε όλη την χρονιά.

Εμ δεν είναι έτσι γιατί υπάρχουν και κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες τους οποίους οι περισσότεροι αγνοούν και για τον λόγο αυτό μετά ψάχνονται.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού και τα καταλύματα είναι πολύ περισσότερα και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος και οι τουρίστες πιο “διαβασμένοι”.

 

Άλλο ένα ΟΧΙ στο αίτημα τη Αθήνας για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που παραμένουν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Μου κάνει εντύπωση που ο Τσίπρας δεν μπορεί να δει το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση αφού ελπίζει και περιμένει οτι ο Ερντογάν θα τους αφήσει ελεύθερους όταν είναι γεγονός οτι όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Ταγίπ δηλώνει οτι για να δώσει τους δύο θα πρέπει να πάρει πίσω τους 8.

Αυτό φαίνεται οτι το έχουν καταλάβει όλοι εκτός απο τον Τσίπρα που φαίνεται οτι είναι σε άλλη διάσταση εκτός και αν τον δουλεύει ο Ερντογάν.

Μπορεί άλλα να του λέει οταν βρίσκονται μεταξύ τους και άλλα να κάνει όταν προκύπτει το αίτημα απελευθέρωσης  απο την πλευρά της κυβέρνησης.

Απορώ που ακόμα δεν έχει καταλάβει που έχει μπλέξει ο Τσίπρας.

Θα ζοριστούμε πολύ μέχρι να καταφέρουμε να φέρουμε πίσω τους 2 στρατιωτικούς για τους οποίους όπως καταλαβαίνετε η Τουρκία πλεόν δεν υπάρχει ώς χώρα.

Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν μείνουν ελεύθεροι μετά το κάζο αυτό που τραβάνε να τολμήσουν να επισκεφτούν ως τουρίστες την γείτονα χώρα ;

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους.

 

Σκέφτονται διάφορα στην κυβέρνηση προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα που υπάρχει στο λαό και δεν είναι το καλύτερο για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα τα οποία και ανοίγει διαδοχικά ο Τσίπρας με μια ευκολία η οποία προβληματίζει εχθρούς και φίλους.

Να δούμε πόσους άσσους έχει στο μανίκι του και πόσους θα μπορέσει να βγάλει όταν θα έρθει η ώρα.

Αυτα τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης