Και η ΛΑ.Ε. Καβάλας αντίθετη στην εκδήλωση με τη χορωδία των Αμερικάνων στρατιωτών

 Και η ΛΑ.Ε. Καβάλας αντίθετη στην εκδήλωση με τη χορωδία των Αμερικάνων στρατιωτών

Οι φονιάδες των λαών τραγουδούν ακόμα. Ανήμερα της επετείου της απελευθερωτικής επανάστασης του 1821, διάλεξε ο Δήμος Καβάλας να πραγματοποιηθεί συναυλία από τη χορωδία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024!

Όταν ο πιο φιλοπόλεμος στρατός του κόσμου, ο αμερικανονατοϊκός, είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ. Μιας πολιτικής που έσπερνε και σπέρνει την καταστροφή και τον όλεθρο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, απειλεί άμεσα την παγκόσμια ειρήνη και οδηγεί λαούς στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Όταν ο πιο φιλοπόλεμος στρατός του κόσμου, ο αμερικανονατοϊκός, είναι ο βασικός μοχλός της πλήρους στήριξης των ΗΠΑ στην ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου στο μεγάλο έγκλημα  που διαπράττει κατά της ανθρωπότητας: της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού.

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει επιλέξει, με την τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική της, τον δρόμο της δουλοπρέπειας και της τυφλής υποταγής στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, θέτοντας σε ακραίο κίνδυνο τη χώρα και τον λαό.Φαίνεται ότι τον ίδιο δρόμο έχει διαλέξει και η διοίκηση του δήμου Καβάλας.

Προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα, έκανε ένα ακόμη βήμα προς την ταύτισή της με τις πιο αντιδραστικές – συστημικές πολιτικές! Σήμερα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ ο λαός και η νεολαία να οικοδομήσουν ένα φιλειρηνικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ως εμπόδιο στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

– ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ– ΟΥΤΕ ΓΗ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ – ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΡΑΪΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά

Οργάνωση Καβάλας

 

Διαβάστε επίσης