• 3 Μαΐου 2024,

Και μετά το συλλαλητήριο τι ; Μετά το συλλαλητήριο πως ;

 Και μετά το συλλαλητήριο τι ; Μετά το συλλαλητήριο πως ;

Είναι αλήθεια ότι  πολλές επιχειρήσεις γειτονικών Νομών λόγω τουρισμού ανοίγουν υποκαταστήματα στην Καβάλα.

Όταν από την πόλη μας κάθε καλοκαίρι περνάνε χιλιάδες Βαλκάνιοι τουρίστες καταλαβαίνετε ότι οι προοπτικές είναι πολύ διαφορετικές και οι προσδοκίες πολύ μεγαλύτερες για τις επιχειρήσεις αυτές που έρχονται από Νομούς που είναι εκτός τουριστικού χάρτη.

 

Πάντως τα πρώτα ρήγματα στο  ενιαίο ( μέχρι και πριν από λίγες ημέρες) μέτωπο των αγροτών μετά το ραντεβού με τον Μητσοτάκη είναι γεγονός αφού κάποιοι αγρότες διαφωνήσανε και αποχωρήσανε από τα μπλόκα.

 

Κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους την ερχόμενη εβδομάδα αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη της Πέμπτης (15.02.24), κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις.

Όπως  έγινε γνωστό στην πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια «κλείδωσε» η απόφαση για συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ την ερχόμενη Τρίτη (20.02.24), με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα.

Είναι το λεγόμενο «τα είχαμε χύμα , μας ήρθανε και τσουβαλάτα».

Το καλό είναι ότι δεν ακούσαμε τίποτα για κλείσιμο δρόμων.

Λέτε να την γλυτώσουμε μόνο με το συλλαλητήριο ;

 

Και βέβαια  το ερώτημα είναι τι μπορεί να αλλάξει με αυτό το συλλαλητήριο όταν ο πρωθυπουργός διαμηνύει εδώ και αρκετές ημέρες ότι και για τις τελευταίες παροχές που έγιναν γνωστές στο ραντεβού του Μαξίμου η κυβέρνηση έξυσε τον πάτο του βαρελιού.

Βέβαια οι αγρότες από την δική τους μεριά ζητούν ακόμα περισσότερο ξύσιμο αφού αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν τους είναι αρκετό.

 

 

Δεν γνωρίζουμε αν ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιολόγο αλλά αν έχει είναι για  κλάματα και αλλαγή.

Οι εμφανίσεις που κάνει είναι όλες τραγικές  και του αφαιρούν αντί να του προσθέσουν.

Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται στην εκδήλωση των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων με φανελάκι μακό  λες και πήγαινε για ψάρεμα.

Δηλαδή έλεος ρε παιδιά.

 

Να μου το θυμηθείτε ότι η Μαρίνα Σάττη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα σκίσει.

Καμία σχέση με τον ατάλαντο Βίκτωρ Βερνίκο που μας εκπροσώπησε πέρσι και επιλέχτηκε ξεκάθαρα λόγω ονόματος.

 

Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα ερμηνευτεί η αποχή του Παύλου Πολάκη από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που είχε υποσχεθεί συνέπειες σε όποιους δεν το ψηφίσουν.

Θυμίζω ότι ο Πολάκης είναι σήμερα το Νο2 του κόμματος και αν ο Κασσελάκης θέλει να είναι συνεπής με αυτά που λέει θα πρέπει να τον διαγράψει.

 

Έχουμε μπροστά μας ένα ευχάριστο και περίπου ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο με θερμοκρασία πάνω από τους 10 βαθμούς κελσίου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα!

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης