Και στη Θάσο ψηφίζουν συνταξιούχοι του ΙΚΑ

 Και στη Θάσο ψηφίζουν συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Ξεκίνησε χθες εκλογική διαδικασία για το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Καβάλας «Η Ενσωμάτωση». Οι εκλογές συνεχίζονται σήμερα, αύριο και την Παρασκευή στο γραφείο του συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο (9 το πρωί με 1 το μεσημέρι). Σήμερα η ψηφοφορία γίνεται και στην Ποταμιά της Θάσου όπως επίσης και στην Παναγία.

Αύριο Πέμπτη η ψηφοφορία θα γίνει στα Λιμενάρια και στη Σκάλα Μαριών.  Με αυτόν τον τρόπο το σωματείο προσπαθεί να αυξήσει τα μέλη του όπως επίσης και αυτούς που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Ο πρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου κ.Πέτρος Ταχματζίδης είπε στην Πρωινή ότι στόχος του σωματείου είναι στις εκλογές να ψηφίσουν 300 με 350 συνταξιούχοι του ΙΚΑ σε όλο το νομό. Ταυτόχρονα γίνεται και η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στο σωματείο.Το σωματείο των συνταξιούχων του ΙΚΑ νομού Καβάλας παραδοσιακά παρουσιάζει πλούσια δράση,  η οποία είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και με το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές.

 

Διαβάστε επίσης