• 17 Μαΐου 2024,

Και στο facebook οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε Καβάλα- Αμυγδαλεώνα- Χρυσούπολη 

 Και στο facebook οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε Καβάλα- Αμυγδαλεώνα- Χρυσούπολη 

Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφεύγουν οι πολίτες που είναι θύματα κλοπών και διαρρήξεων.

Με αυτόν τρόπο πληροφορούμαστε αυξημένα περιστατικά ειδικά στην περιοχή του Δήμου Νέστου και στον Αμυγδαλεώνα. Για την δεύτερη περίπτωση οι αυξημένες διαρρήξεις έχουν να κάνουν με κατοικίες πλησίον των παλαιών κοιμητηρίων του χωριού.

Προχθές το βράδυ κάτοικος της περιοχής ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το σπίτι, πραγματικά άνω- κάτω μετά τις έρευνες που έκαναν σε αυτό οι δράστες. Δημοσιοποίησε επίσης στοιχεία που αφορούν το όχημα διαφυγής των δραστών.

Τη βοήθεια μέσω του Facebook ζητούν και επιδιώκουν και οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων, τα οποία άγνωστοι κλέβουν συνήθως νυχτερινές ώρες. Αυτά γίνονται στην ανατολική πλευρά του Νομού Καβάλας, συχνότερα στην Χρυσούπολη.

Φυσικά ενημερώνεται η Αστυνομία που προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο οι πολίτες προσπαθούν να βοηθηθούν πολλαπλώς, και να προειδοποιήσουν όλους τους υπόλοιπους, γνωστοποιώντας τα περιστατικά αναλυτικά με τις αναρτήσεις τους.


Θρασύτατη διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και σε κατάστημα εστίασης στην Καβάλα. Άγνωστος δράστης «τρύπωσε» στο εσωτερικό του καταστήματος, είχε ως όφελος λίγα κέρματα και κάποιες συσκευές ηλεκτρονικής παραγγελίας

Διαβάστε επίσης