Και τώρα απολαμβάνουμε την παράταση …

 Και τώρα απολαμβάνουμε την παράταση …

Να έχετε υπόψη σας οτι από αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνουμε στην παράταση του καλοκαιριού και ίσως να ακολουθήσουν και πέναλτι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Πάντως μέχρι αυτό το σημείο της αναμέτρησης φαίνεται οτι θα τα αποφύγουμε τα πέναλτι και το καλοκαίρι θα λήξει στο 120 ΄

Κοιτάξτε να γουστάρετε την παράταση , παρά την κούραση, γιατί τώρα είναι τα καλύτερα πρώτον και δεύτερον θα πρέπει το καλοκαίρι να τελειώσει με με καλές αναμνήσεις τις οποίες και θα ζήσουμε τα τελευταία λεπτά της παράτασης.

Είμαστε έτοιμοι για όλα και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε τις πιο δυνατές στιγμές του φετεινού καλοκαιριού έστω και στα τελευταία λεπτά.

Ευτυχώς που εδώ και λίγα χρόνια δεν ισχύει ο αιφνίδιος θάνατος όπου αυτός που έβαζε πρώτος γκολ στην διάρκεια της παράτασης είναι αυτόματα και ο μεγάλος νικητής.

Με αυτό τον τρόπο δεν πέρασε η Εθνική μας στο Euro του 2004 στον τελικό;

Κάρφωσε την κεφαλιά ο Δέλας απο το κόρνερ του Τσιάρτα και γεια σας.

Εμείς στον τελικό και οι Γάλλοι πίσω σπίτι.

 

Νύχτα αγωνίας για τους περίπου 850 επιβάτες του πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” που τα ξημερώματα επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά αφού στο γκαράζ εκδηλώθηκε πυρκαγιά η οποία όπως καταλαβαινετε και εσείς θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα αλλά τελικά την γλυτώσαμε και εμείς και κυρίως οι επιβάτες του πλοίου.

Αυτό το περιστατικό έφερε στο μυαλό μας αμέσως την τραγωδία με το ΣΑΜΙΝΑ πρίν απο πολλά καλοκαίρια όταν περίπου τέτοια εποχή το πλοίο έπεσε πάνω στις ΠΟΡΤΕΣ έξω απο την Πάρο γιατί όπως τελικά αποδείχθηκε στην γέφυρα την ώρα της σύγκρουσης δεν ήταν κανείς.

Ο εν υπηρεσία πλοίαρχος ήταν στο κατάστρωμα και έκανε καμάκι με μια τουρίστρια την οποία και μετά την είδε μέσα στις σωστικές λέμβους.

Ευτυχώς στην περίπτωση του “Ελευθέριος Βενιζέλος” το φινάλε της περιπέτειας δεν ήταν δυσάρεστο.

 

Σε όλα αυτά τα λαϊκά γλέντια που γίνονται σε διάφορες γειτονιές της πόλης με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας το μυστικό είναι το σουβλάκι.

Το σουβλάκι στο κάρβουνο είναι το μυστικό της επιτυχίας και για τον λόγο αυτό σε όλα αυτά τα γλέντια έχει πολύ κόσμο.

Ιδιαίτερα στα γλέντια που το σουβλάκι είναι τζάμπα τα γλέντια είναι sold out.

 

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ των Χρωμάτων που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσκαλούν όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν με τα χρώματα να βρεθούν απο τις 5  το απόγευμα και μετά στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου για πολύ παιχνίδι και πολύ δράση.

Όπως είπαν τα παιδιά του action team που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ είναι κοντά τους κάθε χρόνο αλλά φέτος τα δώσανε όλα.

Μήπως επειδή σε μερικούς μήνες έχουμε και τις εκλογές τις Δημοτικές ;

Λέω εγώ …

Είναι σίγουρο οτι μέχρι και τον Μάϊο η διοίκηση του Δήμου Καβάλας θα δίνει σε ότι γίνεται στην πόλη τον καλύτερο της ευατό.

Είναι σίγουρο οτι η πόλη μπαίνει σε άλλους ρυθμούς.

 

Εδώ που τα λέμε δεν είχε πλέον και πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε κάθε χρόνο στους ομίλους του Τσάμπιονς λίνγκ τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη ο οποίος ήταν και ο απόλυτος κυρίαρχος του συγκεκριμένου θεσμού όσο αφορά τις ελληνικές συμμετοχές.

Μετά απο αρκετά χρόνια πέρασε στους ομίλους η ΑΕΚ και μακάρι το ίδιο να συμβεί και με τον ΠΑΟΚ.

Να περάσουν και να πάνε και καλά προκειμένου να βλετιώσουν την βαθμολογία της Ελλάδας που δεν είναι και τόσο καλή τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό οι ομάδες μας παίζουν ένα σχεδόν πρωτάθλημα για να μπούνε στους ομίλους.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε υπομονή καλή ψυχολογία και χιούμορ.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης