Προπονείται με τον ΑΟΚ ο Αργύρης Μπαρέτας – Και με βούλα Κονταξής στο ρόστερ

 Προπονείται με τον ΑΟΚ ο Αργύρης Μπαρέτας – Και με βούλα Κονταξής στο ρόστερ

Ο Δημήτρης Κονταξής και με βούλα είναι παίκτης του ΑΟΚ και ο 22χρονος αριστερός μπακ- χαφ που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός από τη Δόξα Δράμας στον Μ. Α  Ξηροποτάμου μάλλον θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Παύλο Δερμιτζάκη στο φιλικό του Σαββάτου με τον ομάδα του Αετού Ορφανού.   Με την ένταξη του Κονταξή στο ρόστερ ο ΑΟΚ έφτασε στις 12 μεταγραφές:  Γεμιστός από Αιγάλεω, Τουμανίδης από Μακεδονικό, Γιατσβίνοβιτς από ομάδα της Κροατίας(Β` Εθνική),  Ζέρης από ΝΠΣ Βόλου, Γαβριηλίδης από Παναιγιάλειο,   Βοσνιάδης από Μακεδονικό,  Μαλαμίδης από ΑΕΚ, Τσούτσης από Δόξα Δράμας/ Friburg Ελβετίας, Τόσκας από Ολυμπιακό Βόλου, Βρονταράς από Παναχαϊκή, Παπάζογλου από Βύρωνα Καβάλας.   Βέβαια ο νεαρός τερματοφύλακας  Παπάζογλου που έπαιξε στο Κύπελλο μάλλον θα δοθεί σε ομάδα της πόλης που θα σπουδάσει.

Με τον ΑΟΚ προπονείται αυτές τις μέρες και ο πλάγιος επιθετικός Αργύρης Μπαρέτας που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για 6 μήνες τη σεζόν 2014-2015(16 συμμετοχές) .

Στη συνέχεια και μετά τον ΑΟΚ αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στον Πανσερραϊκό, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης(Σουπερ Λιγκ, 1 συμμετοχή)  και πέρσι στη Β` Εθνική με την Σπάρτη. Το όνομα του είχε ακουστεί και τις αρχές του καλοκαιριού για τον ΑΟΚ όμως τότε «έπαιζε» η μεταγραφή του στην ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ τελικά είχε συμφωνήσει με ομάδα της Κύπρου. Επέστρεψε αφού ένας τραυματισμός στο χέρι δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.   Είναι 24χρονών, ξεκίνησε από τον Βρασίδα και στη συνέχεια από τον Ορφέα Ελευθερούπολης μεταπήδησε στην Σκόντα Ξάνθη.

Για τη θέση του στόπερ ο Σταύρος  Σούλης θα παίξει το Σάββατο στο Οφρύνιο και θα αποφασιστεί αν τελικά αποκτηθεί.

Ο ΑΟΚ συγχαίρει Αδαμάκη, Θωμαϊδη, Τσακιρίδη

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές Αδαμάκη,  Θωμαϊδη  αλλά και στον Παναγιώτη Τσακιρίδη για την εισαγωγή τους σε ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές. Είναι τιμή και χαρά για τον Α.Ο.Καβάλα να διαθέτει ποδοσφαιριστές που παρά το βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων και τις πολλές υποχρεώσεις τους με την ομάδα μας, κατάφεραν το δύσκολο και απέδειξαν πως γίνεται: και καλός αθλητής και καλός μαθητής! Καλή επιτυχία!

Η Διοικούσα του ΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο και τους επαγγελματίες της Καβάλας

«Παρόλο που το πρωτάθλημα θα αρχίσει σ’ ένα μήνα, είναι πολύ ενθαρρυντικό πως παρουσιάζεται αρκετά μεγάλη κινητικότητα τόσο στη διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης, όσο και στις χορηγίες με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων. Είμαστε πεπεισμένοι, πως αυτό είναι μόνο η αρχή και θα έρθουν κοντά ακόμα περισσότεροι, πράγμα που θα αποτελέσει επιπλέον ώθηση, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Άλλωστε, ο Α.Ο.Κ. είναι η «μητρόπολη» του αθλητισμού της πόλης και μόνο ενωμένοι, όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που απαιτεί το παρελθόν και «φωνάζει» η ιστορία του! Ελάτε μαζί μας, το ταξίδι αρχίζει και είναι πεποίθηση και χρέος, να φτάσουμε στον πολυπόθητο προορισμό!»

Αναβάλλεται η σημερινή συγκέντρωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ

Αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη συγκέντρωση των Παλαιμάχων του ΑΟΚ στις 7 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» μετά από νέα ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Διαβάστε επίσης