• 25 Απριλίου 2024,

Καιρικά το καλοκαίρι ξεκινάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

 Καιρικά το καλοκαίρι ξεκινάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι φοβερό.

Πανηγυρίζουν ακόμα για την νίκη του Ερντογάν που έχει βουλιάξει ακόμα περισσότερο την τουρκική  λίρα και οι επιλογές του, κυρίως στην οικονομία, έχουν οδηγήσει στην πείνα και στην εξαθλίωση εκατομμύρια Τούρκους πολίτες που όταν όμως έρθει η ώρα της κάλπης αποδείχθηκε ότι τα ξεχνάνε όλα.

Ο Ερντογάν είναι για άλλη μια φορά ο μεγάλος νικητής των εκλογών έχοντας απέναντι του όλη την αντιπολίτευση.

Και δεν γνωρίζουμε τι έγινε στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στην γειτονική χώρα αλλά εμάς μας δίνεται η εντύπωση ότι ο Ερντογάν τις πήρε τις εκλογές σχεδόν περπατώντας.

Είναι φοβερός και μπράβο του γιατί ενώ όλοι προβλέπανε την ήττα του αυτός τους διέψευσε όλους.

Δηλαδή αν δεν είχαμε  και τον φονικό σεισμό  μερικές μόνος εβδομάδες πριν από τις εκλογές θα τις έπαιρνε από το μπαλκόνι του παλατιού του πίνοντας τσάι.

 

Στα δικά μας από προχθές Δευτέρα ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος ενόψει των επαναληπτικών εκλογών στις 25/6.

Όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ετοιμάζονται για άλλη μια φορά να γυρίσουν  όλη την Ελλάδα.

Ο Μητσοτάκης μάλιστα με βανάκι θα περιοδεύσει σε όλη την χώρα και κυρίως στις περιοχές που υπάρχει θέμα και θέλει η Νέα Δημοκρατία να ανεβάσει τα ποσοστά της.

 

Τρίτος γάμος για την Όλγα Τρέμη και τρίτο διαζύγιο !

Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ρε Όλγα ;

 

Αυτοί που στεναχωρήθηκαν από την νίκη του Ερντογάν στην Τουρκία  ήταν οι Ευρωπαίοι  ηγέτες οι οποίοι όμως όλοι ευχήθηκαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο για την επανεκλογή του.

Είναι αυτό που λέει και ο λαός ο σοφός : Ότι δεν μπορείς να αποφύγεις κοίτα να το χαρείς !

 

Η πρώτη θερμή αέρια μάζα που θα μας επισκεφτεί για φέτος το καλοκαίρι και θα ανεβάσει την θερμοκρασία κοντά στους 30 βαθμούς είναι τώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με τις προβλέψεις του  μετεωρολόγου Μαρουσάκη.

Φαίνεται ότι το καλοκαίρι ξεκινάει ουσιαστικά αυτό το τριήμερο που για εδώ την περιοχή μας  για άλλη μια χρονιά ο πρώτος και καλύτερος προορισμός είναι η Θάσος.

 

To δελφίνι που εκτελούσε κάποτε τα δρομολόγια Καβάλα –Πρίνος μετακόμισε στην γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.

Επισκευάστηκε στο λιμάνι ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ και προχθές αναχώρησε για Κέρκυρα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης