Καιρική διαταραχή από κεντρική Ευρώπη έρχεται από εβδομάδα

 Καιρική διαταραχή από κεντρική Ευρώπη έρχεται από εβδομάδα

Εντάξει παιδιά είναι φανερό ότι το ρεύμα υπέρ Κασσελάκη ενόψει το δεύτερου επαναληπτικού γύρου για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει συνεχώς.

Μετά την ανακοίνωση στήριξης του Νίκου Παππά και η Έλενα Ακρίτα τάχθηκε στο πλευρό του.

Όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος γύρος θα είναι ένας υγιής περίπατος για τον Στέφανο Κασσελάκη που καλείται να βάλει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εξουσίας.

 

Σίγουρα ο Κασσελάκης σε σχέση με την Αχτσιόγλου έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Μητσοτάκη αρκεί να διατηρήσει την συνοχή του κόμματος βάζοντας όμως τέλος στις παραφωνίες που στο όνομα μιας αριστερής προοδευτικής κουλτούρας αλωνίζανε  και όπως αποδείχθηκε κάνανε ζημιά.

 

Όσο αφορά τον Αλέξη Κούγια όντως κράτησε μία ουδέτερη στάση αν και όλοι πιστεύουν ότι γέρνει προς την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

 

Αυτός βέβαια που φωνάζει  περισσότερο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής είναι ο Τζουμάκας που πήρε και το μικρότερο ποσοστό.

 

Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των τηλεθεατών το πρώτο επεισόδιο του νέου σήριαλ του ΣΚΑΙ  «ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»  αν και το καστ των ηθοποιών που έχουν επιλεχθεί είναι πολύ δυνατό.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσε όντως ρεσιτάλ  ερμηνείας στον ρόλο του πατέρα που πεθαίνει από το πρώτο επεισόδιο αλλά ένας κούκος όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός δεν φέρνει την άνοιξη.

Το σήριαλ πάσχει σε διαλόγους και σκηνοθεσία.

 

Πάντως έχω καταλήξει ότι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις αυτοί που θέλουν περισσότερο ένα τηλεοπτικό debate με τους αντιπάλους τους  είναι αυτοί που χάνουν και θέλουν να το γυρίσουν.

 

Στην Μύκονο κάθε Σεπτέμβρη που φεύγουν τα βαριά ονόματα της Show Biz συχνάζουν οι πρώην παίκτες του Survivor διεκδικώντας το μεγαλύτερο μερίδιο δημοσιότητας που μπορούν να έχουν.

O Μπέος αντί να βγαίνει και πουλάει τσαμπουκάδες στα τηλεοπτικά παράθυρα ας δει τι θα κάνει με την πόλη του που είναι 15 ημέρες χωρίς νερό.

 

Χαλάει ο καιρός από την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου της καρδιάς μας Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Έρχεται μία διαταρχή από την κεντρική Ευρώπη που θα φέρει βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Καλό Φθινόπωρο λεβέντες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης