• 7 Μαΐου 2024,

Κακοκαιρία “Π”: Νοτιάδες και μισή ώρα βροχής

 Κακοκαιρία “Π”: Νοτιάδες και μισή ώρα βροχής

O πόλεμος στην λωρίδα της Γάζας σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε είναι σε μία άλλη φάση, κλιμάκωσης των χερσαίων δυνάμεων.

Οι Ισραηλινοί ανεβάζουν συνεχώς βίντεο με την ανάπτυξη των  χερσαίων στρατιωτικών επιχειρήσεων που έχουν πλέον ως μοναδικό στόχο τα τούνελ της Χαμάς.

 

Τελικά η κακοκαιρία σε σχήμα «Π» δεν ήταν και τόσο έντονη για την πόλη της Καβάλας.

Περιορίστηκε σε μία έντονη  Φθινοπωρινή βροχή το μεσημέρι του Σαββάτου που δεν δημιούργησε  μεγάλα προβλήματα παρά μερικές μόνο πτώσεις δέντρων.

Όλα γίνανε μέσα σε μισή ώρα.

 

Αλλαγές πολλές ενόψει χειμώνα στην αγορά της Καβάλας.

Το καφέ 18 κλείνει οριστικά και  στην θέση του θα ανοίξει κατάστημα ένδυσης.

Ένα ζαχαροπλαστείο εν λειτουργία μετακομίζει επί της Ερυθρού , στην Βενιζέλου ανοίγει ένα street food και ένα καινούργιο κατάστημα με ηλεκτρονικό τσιγάρο έρχεται στην Ομόνοια.

 

Η  πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΟ για τιμωρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη έχει φέρει και πάλι τον Μαρινάκη στα κάγκελα που άρχισε να ρίχνει τις πρώτες προειδοποιητικές  βολές προς την κυβέρνηση του Μητσοτάκη επαναφέροντας το θέμα των υποκλοπών με νέες αποκαλύψεις !

Καταλαβαίνετε ότι αν και η απόφαση μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν αλλάξει και παραμείνει αρνητική για τον Ολυμπιακό θα αρχίσουν οι «χερσαίες επιχειρήσεις» από την πλευρά του Μαρινάκη.

 

Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός του 83χρονου Αλ Πατσίνο από την 29χρονή Αλφαλά τρείς μόνο μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι το κορίτσι πήγε για το χρήμα το οποίο και εξασφάλισε με τον απόγονο.

Δηλαδή τι νόμιζε ο Αλ Πατσίνο ότι τον καψουρεύτηκε μία 29χρονή  ;

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο διάσημος ηθοποιός θα καταβάλει κάθε μήνα το ποσό των 30.000 δολαρίων ως διατροφή με την συμφωνία ότι όσο μεγαλώνει το παιδί και οι υποχρεώσεις του θα ανεβαίνει και το ποσό της διατροφής.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Μέσι η ο κύκλος της καριέρας του στην Ευρώπη έχει κλείσει οριστικά αφού έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει και μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που δεν είναι και τόσο μεγάλες οι αγωνιστικές απαιτήσεις από τη μια και κάνει ζωάρα από την άλλη.

Άλλο Βαρκελώνη και Παρίσι και άλλο Μαϊάμι.

Στην ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2026 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αφού θα εξαρτηθεί από την  αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα είναι εκείνη την εποχή.

 

Πορτοκάλια 1 ευρώ το τεμάχιο !

Από το καλό στο καλύτερο !

 

Μαινόμενος ταύρος ο Κικίλιας που δεν άντεξε τον χαρακτηρισμό του  δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου « Μπασκεμπολίστας Υπουργός».

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θίχτηκε ο Κικίλιας.

Είπε κάτι ψέμματα ;

Και Υπουργός είναι και μπασκετμπολίστας ήταν στα νιάτα του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης