Καλά Χριστούγεννα με υγεία !

 Καλά Χριστούγεννα με υγεία !

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που εμπλέκονται στην αναγέννηση του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς που μετά την αποχώρηση των ιχθυοπωλείων γίνεται χώρος διασκέδασης.

‘Ήδη λειτουργεί ένα καφέ μπαρ στο οποίο μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη θα τραγουδήσει η Ιουλία Καραπατάκη και αναμένεται να γίνει χαμός.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδιαφέρον και από άλλους επαγγελματίες να νοικιάσουν καταστήματα στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς και να τα λειτουργήσουν ως καφέ – μπαρ.

 

Πάντως η μαγκιά του Αντώνη του Σαμαρά πέρασε.

Καταψήφισε την τροπολογία Καιρίδη χωρίς συνέπειες.

Μάλιστα το Μαξίμου αφήνει να εννοηθεί ότι και στο μέλλον αν υπάρξει από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού κάποια παρόμοια διαφοροποίηση η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια.

Δεν ασχολούμαστε – λένε-  και πάμε παρακάτω …

 

Είναι η πρώτη χρονιά που οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες ενημερώνονται από πολύ νωρίς ότι θα υπάρχει 15νθήμερη παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Μέχρι και πέρσι  η παράταση για λόγους ευνόητους ανακοινώνονταν την τελευταία ημέρα.

 

Μεγάλο το ενδιαφέρον των παιδιών για το παγοδρόμιο που  και φέτος καθυστέρησε να στηθεί για λόγους κυρίως γραφειοκρατικούς.

Φαίνεται ότι δεν βάλαμε μυαλό από πέρσι αφού κάναμε και φέτος τα ίδια.

 

Αυτό πάλι και αν δεν είναι πλατς!

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό.

Αυτά μας κάνει ο Μαρινάκης και δεν μπορούμε να τον ξεχάσουμε.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόστο που θα αναλάβει αλλά είναι οριστικό , σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

 

Μεταγραφικές σειρήνες ηχούν από μεγάλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους για τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ που μαζί με τον Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού είναι οι δύο καλύτεροι Έλληνες νεαροί παίκτες  αυτή την στιγμή.

 

Τα σφηνάκια που διαβάζετε είναι και τα τελευταία πριν τα Χριστούγεννα οπότε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να αφιερώσουμε και μερικές γραμμές στις καθιερωμένες ευχές.

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και διασκέδαση ( με μέτρο) με ανθρώπους που δεν μας τεντώνουν αλλά απεναντίας μας χαλαρώνουν.

Κρατηθείτε μακριά από την μιζέρια και την μίρλα.

 

Θα τα ξαναπούμε και πάλι το πρωί της  ερχόμενης Πέμπτης πρώτα ο θεός.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης