• 26 Απριλίου 2024,

Καλά λόγια και τιμητική πλακέτα για το Λιμενάρχη που αποστρατεύτηκε

 Καλά λόγια και τιμητική πλακέτα για το Λιμενάρχη που αποστρατεύτηκε

Ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του τον αρχιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος και έως πρότινος Λιμενάρχη Καβάλας Θωμά Τσιαλό. Πριν από λίγες εβδομάδες ο κ. Τσιαλός αποστρατεύθηκε μετά από μακρά θητεία ως κεντρικός Λιμενάρχης Καβάλας.

Γι’ αυτόν ο κ. Μαρκόπουλος επεφύλαξε πολύ καλά λόγια ενώ ο αντικαταστάτης και διάδοχός του δε φαίνεται ότι θα έρθει σύντομα στην Καβάλα. Ο κ. Μαρκόπουλος πρόσφερε στο Θωμά Τσιαλό αναμνηστική πλακέτα δηλώνοντας: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μορφή, τον μακροβιότερο κεντρικό Λιμενάρχη Καβάλας. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη θέση που επί καιρό κατείχε. Μεταξύ μας είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Με γνώση, κατανόηση και αντίληψη βοήθησε στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Για εμάς είναι έκπληξη και απώλεια η αποστρατεία του. Τον ευχαριστώ θερμά για το έργο του».

Το διάστημα κατά το οποίο ο Θωμάς Τσιαλός ήταν κεντρικός Λιμενάρχης Καβάλας παρέλαβε δέκα εξώδικες διαμαρτυρίες του ναυτιλιακών εταιρειών και τουλάχιστον τέσσερις εις βάρος του μηνύσεις από τις ίδιες εταιρείες. Όλες οι μηνύσεις οδηγήθηκαν στο αρχείο.

 

Διαβάστε επίσης