• 18 Μαΐου 2024,

Καλά προσεγμένη και προετοιμασμένη η 3η γιορτή  αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου(φωτογραφίες)  

 Καλά προσεγμένη και προετοιμασμένη η 3η γιορτή  αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου(φωτογραφίες)  

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η 3η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου στη Νέα Πέραμο. Ηταν και πάλι όπως οι δυο προηγούμενες πολύ καλά προετοιμασμένη και προσεγμένη ενώ αυτή τη φορά κράτησε πολύ λιγότερο. Επίσης ήταν λίγοι σε αριθμό  για πρώτη φορά οι πολιτικοί που την παρακολούθησαν. Εκτός  από τη Δημοτική αρχή, μόνο ο Γιάννης Πασχαλίδης έδωσε το παρόν από τους βουλευτές του νομού. Μάλιστα ο ίδιος ήταν στα πρόσωπα που βραβεύτηκαν.   Η γιορτή κυρίως ήταν αφιερωμένη στην άνοδο του ΓΣΕ στην Α2 κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ.   Ο Δήμαρχος κ. Φίλιππας Αναστασιάδης μίλησε για τη σκέψη που υπάρχει προκειμένου να κατασκευασθεί κλειστό γυμναστήριο στη Νέα Πέραμο.  Οι ειδικές βραβεύσεις είχαν και πάλι συγκινητικό χαρακτήρα. Ο κόσμος που παρακολούθησε τη γιορτή παρά τη πολύ ζέστη συμμετείχε με χειροκροτήματα σε όλους όσους βραβεύτηκαν.  Η 3η γιορτή ξεκίνησε με τη φιλαρμονική της Ελευθερούπολης να παιανίζει γνωστές επιτυχίες. Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν στις 21.30 και ολοκληρώθηκαν στις 23.00.

Στην παρουσία  της εκδήλωσης ήταν ο Τάσος Πατσίδης  μαζί με τη Νατάσα Θεοδοσίου και την Κατερίνα Δεληγιαννάκη.  Στις ειδικές βραβεύσεις τιμήθηκαν ο ΓΣΕ για την άνοδο στην Α2 και οι άνθρωποι που ίδρυσαν το σύλλογο το 1984. Ο Ορφέας τη δεκαετία του 1960, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, ο γιατρός Χρήστος Ντουμάνης, η δημοσιογράφος Βάσω Μώραλη, ο Γιάννης Στοφορίδης α τη φιλανθρωπική του δράση εκτός από τις μεγάλες του νίκες στην Πυγμαχία και στο Κικ μπόξινγκ. Στην αρχή της γιορτής βραβεύτηκε ο ναυαγοσώστης Δημήτρης Ψωμόπουλος για το περιστατικό πριν από λίγο καιρό στους Αμμολόφους.

Βραβεύτηκαν  οι αθλητές στίβου του ΟΚΑΚ: Γαβριήλ Αραμπατζής,  Πάνος Χατζηεμμανουήλ,   Γιώργος Βουλγάρογλου, Ισμήνη  Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Ελευθεριάδης.   Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Παγγαίου: Αετός Οφρυνίου, Μ. Α Ορφανίου, Βρασίδας Νέας Περάμου, Κεραυνός Ελευθερών, Αστέρας Φωλιάς.  Ο διαιτητής ποδοσφαίρου Φώτης Καμπερίδης, ο κολυμβητής του ΝΟΚ Στέφανος Λυρόπουλος, από το χώρο  του τένις η Ευγενία Σίσκου- Στρατηλάτη, η Ελένη Χατζηαβραάμ, ο Νίκος Χατζηαβραάμ,   ενώ από το χώρο της Πυγμαχίας η Ραφαέλα Αραμπατζή, ο Δημήτρης Βορδοναράκης, ο Σπύρος Μαρκόπουλος και από το χώρο του γυναικείου  μπάσκετ η Μαρία Αραμπατζή. Αξιοσημείωτο  ήταν η βράβευση των Runners (συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου)  του Δήμου Παγγαίου που στέλνουν το μήνυμα για καθημερινή άθληση απ` όλους.

Διαβάστε επίσης