• 19 Μαΐου 2024,

Καλαμάτα ΤΕΛΟΣ ο Βούζας!

 Καλαμάτα ΤΕΛΟΣ ο Βούζας!

Αφού λοιπόν ο ίδιος δεν… παραιτείται, παρά την 4η συνεχόμενη ήττα της Μαύρης Θύελλας και μάλιστα τούτη την φορά – μετά το χωριό της Τρίγλιας – από μία μία ομάδα η οποία έχανε με 0-1 και από τ πρώτο ημίχρονο αγωνιζόταν με 10 παρακαλώ παίκτες, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα αποφάσισε επιτέλους να πάρει την κατάσταση επάνω της και να απολύσει αυτή τον 53χρονο “προπονητή” των “μελανολεύκων“.

Όμως τελικά αυτό δεν χρειάστηκε, καθώς ο έμπειρος κόουτς πείστηκε και υπό πίεση  υπέβαλε πριν λίγο,  ταξιδεύοντας στο πούλμαν της ΠΑΕ , την παραίτησή του….

Ο Βασίλης Βούζας λοιπόν, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και των μετόχων της ΠΑΕ Καλαμάτα αποτελεί εδώ και ελάχιστα λεπτά… δευτερόλεπτα θα λέγαμε, παρελθόν από τον πάγκο της Μαύρης Θύελλας  – η αποστολή της οποίας οδεύει τώρα, επαναλαμβάνουμε, προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την Αθήνα – όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Κάλιο αργά, παρά ποτέ, που λέει και ο λαός μας!

Ο Βασίλης Βούζας να σημειωθεί είναι πληρωμένος ήδη και μάλιστα με το παραπάνω – από το καλοκαίρι –  από την ΠΑΕ Καλαμάτα.  Δεν του οφείλει δηλαδή ούτε ένα ευρώ η Μαύρη Θύελλα…

Σε λίγο θα βγει και η σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα, ενώ την Τρίτη θα ανακοινωθεί και θα είναι στην Καλαμάτα ο αντικαταστάτης του. Ακούγονται ήδη τα ονόματα των Ηλία Φυντάνη, Νίκου Αναστόπουλου, Σάκη Τσιώλη, Μπάμπη Τεννέ , Γιώργου Πετράκη, Δημήτρη Ελευθερόπουλου (!) και Μίκι Τσίρκοβιτς.

Νεοτερη ενημέρωση

Αποδεκτή η παραίτηση του Βασίλη Βούζα!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με τη δική της ξεχωριστή φιλοσοφία στο άθλημα του ποδοσφαίρου και πρεσβεύοντας κάτι διαφορετικό στον ελλαδικό χώρο, σεβάστηκε την επιθυμία του κ. Βασίλη Βούζα μετά από τις τέσσερις ήττες της ομάδας και αποδέχεται την παραίτηση του.
Τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας και ειδικά, από αυτούς τους ηρωικούς οπαδούς μας που ακολούθησαν τη «Μαύρη Θύελλα» στην Καβάλα και να τους υποσχεθούμε, ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα βρούμε την κατάλληλη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διαβάστε επίσης