Καλανταρίδης: Να εμποδίσουμε τη διαδικασία δημοπράτησης των διοδίων

 Καλανταρίδης: Να εμποδίσουμε τη διαδικασία δημοπράτησης των διοδίων

Από την αρχή πρόκειται να συζητηθεί στην Πέμπτη, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το ενδεχόμενο κατασκευής και λειτουργίας σταθμού διοδίων στην παράκαμψη Καβάλας. Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί και οφείλεται στην πρωτοβουλία της Εγνατίας Οδού ΑΕ να επαναφέρει στην επικαιρότητα την πρόθεσή της για επιπλέον σταθμούς διοδίων.

Το κλίμα στο δήμο Καβάλας είναι ενωτικό και μαχητικό. Εξ’ αυτού του λόγου, η δήμαρχος έστειλε ως εκπροσώπους της την περασμένη Πέμπτη δύο αντιδημάρχους προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Όπως όλα δείχνουν, ο δήμος Καβάλας και οι τοπικοί φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις του περασμένου καλοκαιριού.

Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης δήλωσε εχθές στην εφημερίδα μας: «Πήγαμε μία φορά στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού και θα ξαναπάμε, όποτε αυτή συνεδριάσει έχοντας ως θέμα της ημερήσιας διάταξης τη δημοπράτηση των διοδίων στην παράκαμψη Καβάλας. Προτείνω, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ή τουλάχιστον οι επικεφαλής των παρατάξεων μαζί με τη δήμαρχο, να βρισκόμαστε εκεί προκειμένου να εμποδίσουμε τη λήψη απόφασης εκ μέρους της διοικήσεως της Εγνατίας Οδού, που θα δρομολογήσει τη διαδικασία δημοπράτησης με ηλεκτρονικό τρόπο, των άδικων διοδίων στην παράκαμψη Καβάλας».

Διαβάστε επίσης