Κάλλιο Αργά Παρά Ποτέ

 Κάλλιο Αργά Παρά Ποτέ

Δύο  μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση του προβλήματος μας, (με την λάμπα), στην μικρή μας γειτονιά στην συνοικία της Κηπούπολης, οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες άλλαξαν τις δυο λάμπες, και πλέον στην οδό μας το βράδυ διαχέεται φως.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στη Πρωινή, μιας και δημοσίευσε την επιστολή μου, και λύθηκε το πρόβλημα μας. Ευχαριστώ βέβαια και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που ενδιαφέρθηκαν άμεσα.

Βέβαια είναι δυσάρεστο σε μια πόλη, όπως η όμορφη Καβάλας μας, για να λυθεί ένα τόσο ασήμαντο πρόβλημα, θα έπρεπε να αποταθούμε στη Πρωινή, για να μας δώσουν σημασία και να μας δώσουν λύση για 2 λάμπες.

Ακούγοντας τον Νίκο στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, που μιλούσε για προβλήματα καθημερινότητας, που αποζητούν λύση θα ήθελα να προτείνω προς την Δήμαρχο της πόλης μας, να δημιουργήσει παρόλο που υπάρχουν πολλοί, μια ακόμη θέση Αντιδημάρχου: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας. Δηλαδή ένας άνθρωπός ο οποίος θα συγκεντρώνει τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα τα αξιολογεί, και θα δίνει ανάλογα λύση, ή αν όχι λύση θα δίνει μια απάντηση.

Ι.Π.

 

Διαβάστε επίσης