• 2 Ιουνίου 2024,

Καλό καλοκαίρι – Under the water !

 Καλό καλοκαίρι – Under the water !

Εκτός απο τα ανάσκελα έχουμε και τα under water που είναι επίσης πολύ καλοκαιρινές εικόνες και αν μη τι άλλο μας ξεκουράζουν αφού στέλνουν το μυαλό μας σε περιόδους διακοπών και ξεκούρασης.

Εμείς λέμε ναι στα ανάσκελα , λέμε ναι και στο under water γιατί είναι καταστάσεις, εικόνες , στιγμές  που χαρακτηρίζουν τα ελληνικά μας καλοκαίρια.

 

Πολύς ντόρος για ένα συλλαλητήριο που πρέπει να γίνει αφού διάφοροι κάνουν διάφορα προκειμένου να μην πετύχει.

Το ραντεβού ήταν για την Τρίτη την ερχόμενη στις 12 και το κανάμε 1 για να μπορέσει να κλείσει η αγορά και να μην υπάρχουν απώλειες αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.

Την μοναδική αυτή Τρίτη που την αφιερώνουμε στον αγώνα κατά της κατασκευής των διοδίων δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν αυτά που θα χάσει η αγορά αν θα μείνει κλειστή αλλά αυτά που θα χάσει η Καβάλα αν γίνουν αυτά τα διόδια.

Αν θέλουμε να κάνουμε ντόρο και να ακουστεί η φωνή μας θα πρέπει όλοι να είμαστε το πρωί της Τρίτης στην κεντρική πλατεία και να μην προσπαθούμε να περιορίσουμε , ο κάθε κλάδος , τις απώλειες του λόγω του συλλαλητηρίου.

Δεν κάνουμε συλλαλητήρτιο για να κλείσουμε τα μαγαζιά και να γεμίσουμε τις καφετέριες.

Δεν κάνουμε συλλαλητήριο στη 1 για να μην επηρεαστεί η λειτουργία της αγοράς.

Κάνουμε συλλαλητήριο και νεκρώνουμε την πόλη για να στείλουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Εμείς λέμε οτι εκείνη την ημέρα στην Καβάλα δεν θα πρέπει να λειτουργεί τίποτα.

Και η αγορά κλειστή και τα καφέ κλειστά και οι δημόσιες υπηρερσίες και οι τράπεζες και τα σχολεία.

Το γεγονός οτι θέλουμε να κάνουμε το συλλαλητήριο οσο γίνεται πιο αργά το μεσημέρι για να μην επηρεάσουμε την λειτουργία της αγοράς μου θυμίζει έναν στοίχο απο ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που λέει “Σας αγαπάω αλλά δεν πανρεύομαι”.

Δεν είναι έτσι ρε παιδιά.

Η αγαπάς και προχωράς ή δεν αγαπάς και φεύγεις.

Σας αγαπάω αλλά δεν παντρεύομαι δεν είναι η λύση.

Δεν γίνεται μια ζωή να πατάμε σε δύο βάρκες.

Για να γίνει η δουλειά θα πρέπει την ημέρα αυτή η Καβάλα να θυμίζει κάτι περισσότερο απο Κυριακή.

Κυριακή Χ2.

Δεν πρέπει να λειτουργεί τίποτα προκειμένου να πάρουν χαμπάρι όλοι οτι είμαστε και ενωμένοι και αποφασισμένοι.

 

Όλα πανέτοιμα για την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ της Ελευθερούπολης και τον Στέλιο Ρόκκο  με την συναυλία του οποίου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις εκείνης της βραδιάς.

Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα των επαγγελματιών είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όταν η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ γίνεται στις αρχές του μήνα και οχι προς τα τέλη.

Σύμφωνα πάντα με δικές τους μαρτυρίες προς τα τέλη του μήνα οι τσέπες των καταναλωτών είναι άδειες και οι αγορές όνειρο θερινής νυκτός.

Στις αρχές του μήνα τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα αφού υπάρχει μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη.

Αυτοί που είδανε τον ημιτελικό της Eurovision μιλάνε για δίκαιο αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή και δίκαιη πρόκριση της Φουρέϊρα που είχε και καλύτερο τραγούδι και είναι μια ερμηνεύτρια με περισσότερη εμπειρία απο την Γιάννα Τερζή μεγαλύτερη ευελιξία και τσαχπινιά που είναι απαραίτητη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Μάλιστα τα στοιχηματικά γραφεία δίνουν σήμερα το τραγούδι της Κύπρου μέσα στην πρώτη 4τράδα και το επιτελείο της Ελένης έχει πάρει φωτιά !

Οσο αφοά την Γιάννα όπως γράψαμε και χθες δεν έγινε και τίποτα.

Πάμε παρακάτω θα πρέπει να τους πούνε όλοι αυτοί που είναι γύρω της.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι άστατος το Σαββατοκύριακο και θα υπάρχουν διαστήματα με ήπιες βροχοπτώσεις που όμως θα μας αλλάξουν τον προγραμματισμό αν ισχύσουν.

Καταλαβαίνετε οτι πρέπει να έχουμε σίγουρα ένα plan b σε περίπτωση που δεν είναι καλός ο καιρός.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

 

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Να είστε καλά να παιρνάτε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης