• 17 Μαΐου 2024,

Καλό μήνα και καλή άνοιξη ….

 Καλό μήνα και καλή άνοιξη ….

Καλό μήνα , καλό Απρίλη και καλή άνοιξη ρε παιδιά.

Έχουν τελειώσει τα ψέμματα αν και ο Απρίλης είναι ψεύτης σύμφωνα με την παράδοση και μαζί με τα ψέμματα τελειώνουν οριστικά και αυτά τα χαμηλά βαρομετρικά που μας κάνανε την δύσκολο την προηγούμενη περίοδο.

Απο τον Απρίλη να έχετε το νού σας γιατί ξεκινάνε οι γλυκιές νύχτες της άνοιξης.

Μπαίνουμε με κατάνυξη στην Μεγάλη Εβδομάδα η οποία θα μας οδηγήσει στην κορύφωση του Θείου δράματος και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Θεανθρώπου.

Είμαστε πανέτοιμοι να τα ζήσουμε και φέτος όλα.

Και την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση και το ΠΑΣΧΑ με τα κατσίκια και τις σούβλες.

Παραδοσιακό ελληνικό ΠΑΣΧΑ με οτι αυτό συνεπάγεται.

 

Χθες Κυριακή ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟΚ όσο αφορά το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η νεανική ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε μια καλή παρουσία ιδιαίτερα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση που θα μας έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την άνοδο της ομάδας μέσα απο την διαδικασία των μπαράζ.

Πλέον η ομάδα έχει κάποιες υποχρεώσεις στο θεσμό του κυπέλου ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές σε διοικητικό επίπεδο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του ΑΟΚ και με βάση την ομάδα που φτιάχτηκε φέτος να βάλει τις βάσεις αυτές που χρειάζονται προκειμένου η ομάδα να με περισσότερα εφόδια να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και επιτέλους να μπορέσει να ξεκολήσει απο την δύσκολη , μίζερη και καταθληπτική Γ’ Εθνική.

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια αν θέλουμε ο ΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια και μάλιστα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Οσο η ομάδα θα παραμένει στη Γ’ Εθνική θα μικραίνει και πάντα θα ελοχεύει ο κίνδυνος της διάλυσης.

Να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες που γίνονται ως η ομάδα απο πολύ νωρίς να βρεί την διοικητική σταθερότητα που ψάχνει.

Μόνο με ισχυρή διοίκηση μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα και να κοιτάξουμε επιτέλους πιο ψηλά.

 

Στην Νέα Ηρακλείτσα ετοιμάζονται νέες επιχειρήσεις και μετά απο αρκετά χρόνια θα ανάψει και πάλι το φως σε καταστήματα παραδοσιακά που λόγω της κρίσης κυρίως παρέμειναν κλειστά.

Ηδη ετοιμάζονται 3 νέες επιχειρήσεις εστίασης ενώ οι ήδη υπάρχουσες ανακαινίζονται προκειμένου να είναι πανέτοιμες για τη νέα καλοκαιρινή σαιζόν που αναμένεται νέο ρεκόρ αφίξεων κυρίως απο Βαλκάνιους τουρίστες.

 

Στα μέσα του μήνα θα είναι έτοιμο το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που ανοίγει επί της Βενιζέλου (πρώην ALPHA BANK) αφού οι εργασίες στο εσωτερικό του καταστήματος είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Μετά τις 15 του μήνα το πρακτορείο θα είναι έτοιμο.

Καλή σας ημέρα !

Με το 1 μς το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης