• 19 Μαΐου 2024,

Καλό ξεκίνημα για την εθελοντική αιμοδοσία

 Καλό ξεκίνημα για την εθελοντική αιμοδοσία

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε χθες το πρωί στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών. Πάρα πολλοί συμπολίτες προσήλθαν και έδωσαν αίμα, σε σημείο να δημιουργηθεί μία μικρή ουρά και ένα μικρό χρονικό διάστημα αναμονής τους.

Ανταποκρίθηκαν κυρίως παλιοί γνωστοί εθελοντές αιμοδότες αλλά δεν έλειψαν και τα νέα πρόσωπα. Η έκκληση που απηύθυνε ο σύλλογος για νέους αιμοδότες απέδωσε. Στις 11 χθες το πρωί είχαν δώσει αίμα 50 περίπου συμπολίτες. Αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος.

Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία συνεχίζεται, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στον ίδιο χώρο. Στηρίζεται από το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, υπάρχουν εθελοντές που εξυπηρετούν αυτούς που είναι σε διαδικασία αναμονής και προσφέρεται πρωινό.

Στη διαδικασία παρόντες είναι ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ενώ ανταποκρίνονται και οι ομάδες εργαζομένων και συλλόγων που έχουν συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών και συμμετέχουν στις εθελοντικές του αιμοδοσίες.

Διαβάστε επίσης