Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

 Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Έχει μια γοητεία αυτή η περίοδος κυρίως για αυτούς που μένουν και δεν φεύγουν για διακοπές.

15Αύγουστο στην πόλη είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις αλλά να το διαχειριστείς και σωστά προκειμένου να περάσεις καλά.

Οι εποχές που ο Αύγουστος ήταν ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους έλληνες έχει περάσει και μάλιστα ανεπιστρεπτί.

Τώρα και να φύγεις θα το κάνεις για σαφώς λιγότερες μέρες και για έναν προορισμό σχετικά κοντινό.

Οι διακοπές 15νθημέρου δεν υπάρχουν στο μενού των περισσότερων ελλήνων που βολεύονται με ένα Σαββατοκύριακο ή ένα τριήμερο το πολύ.

Για τον λόγο αυτό έχουμε αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια και δουλεύουμε πάνω στο έργο “Διακοπές στην μπανιέρα του σπιτιού μας” που έχει και αυτό την δική του γοητεία.

Μπορείς αγαπητοί μου αναγνώστες να περάσεις καλά και στο σπίτι σου αυτή την περίοδο των διακοπών αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές.

Όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων να έχετε υπόψη σας.

 

Αυτή την περίοδο έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις στην Καβάλα ξεκινώνας απο αυτό το τριήμερο που μπορείς να παρακολουθήσεις την Παρασκευή στο αρχαίο θέατρο την συναυλία Πρωτοψάλτη – Ξαρχάκου που είναι φοβερή και είναι απο τις συναυλίες που δεν χάνονται και την Δευτέρα προπαραμονή της Παναγίας να ανέβεις στην Νικήσιανη για χάρη της Μποφίλιου που τραγουδά στο γήπεδο της Νικήσιανης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30 και η συναυλία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσεις στις 9:45.

Και μια και μιλάμε για συναυλίες απέναντι στο νησί των γενναίων κάτι πηρε το αυτάκι μου οτι στα μέσα του μήνα θα εμφανιστεί η ΠΑΟΛΑ και οι προετοιμασίες για την βραδιά αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μία και μοναδική εμφάνιση με την εκρηκτική ΠΑΟΛΑ που αν δεν βγεί ο ήλιος δεν σταματάει να τραγουδά.

Αυτό θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας όλοι εσείς που θα πάτε να την ακούσετε.

 

‘Ηταν πριν απο χρόνια που είχε βρεθεί στην πόλη μας για μια θεατρική παράσταση η Ρίκα Βαγιάννη με τον Φίλιππα Σοφιανό και το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ως χορηγός επικοινωνίας είχε αναλάβει μετά την παράσταση να κάνει το τραπέζι στους πρωταγωνιστές.

Η επιλκογή ήταν το ταβερνάκι του αείμνηστου Μυτιληνάκη στην παλιά πόλη της Ελευθερούπολης και το τραπέζι που εξελίχθκε σε ένα τρικούβερτο  γλέντι είχε κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με την Ρϊκα Βαγιάνη να δίνει τα ρέστα της και να δηλώνει ενθουσιασμένη απο την κουζίνα της ταβέρνας αλλά πολύ περισσότερο απο τα το ερμηννευτικό ταλέντο του Νίκου Μυτιληνάκη.

 

Περαστικά στον καλό μου φίλο Γιάννη Αντωνιάδη που περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του αλλά είναι σίγουρο οτι όλα θα πάνε καλά γιατί ο Γιάννης είναι βράχος !

Περαστικά Γιαννάκη.

 

Πάρα πολύς κόσμος προχθές στην Ανακτορούπολη για την συναυλία των Μαχαιρίτσα – Νταλάρα με τον Γιώργο Νταλάρα να δηλώνει ενθουσιασμένος απο τα Κάστρα της Νέας Πέραμου τα οποία και επισκέφτηκε αρκετές ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που δεν άντεξε και έβγαλε το κινητό του προκειμένου να τραβάει φωτογραφίες.

 

 

Καλημέρα και ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης