• 20 Απριλίου 2024,

Καλοκαιρινές δράσεις Συλλόγων: ΣΧΟ Καβάλας & Διασώστες Ερυθρού Σταυρού (φωτογραφίες)

 Καλοκαιρινές δράσεις Συλλόγων: ΣΧΟ Καβάλας & Διασώστες Ερυθρού Σταυρού (φωτογραφίες)

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μέλη του Σ.Χ.Ο.Καβάλας πήραν μέρος σε αγώνα ορεινού τρεξίματος. SIX PEAKS. Σάββατο 1-8-2020.

Ένας αγώνας 25,4 χιλιομέτρων και με θετική υψομετρική διαφορά +2.531m ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία του χωριού Πύργοι του νομού Δράμας, με ανάβαση στο Φαλακρό Όρος περνώντας από τις έξι ψηλότερες κορυφές του (Καρτάλκα, Καφετέρια, Προφήτης Ηλίας και τις τρεις κορυφές της Βάρδαινας) έχοντας τερματισμό το καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ένας νυχτερινός δύσκολος αγώνας όπου κινείσαι εκτός μονοπατιών. Πήραν μέρος οι: Κεραμιδάς Ιωάννης, Ποριάζογλου Ευγενία, Μπλούκου Δέσποινα, Γοργίας Νίκος και Τσέλιος Ιωάννης . Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τον φίλο  Κεσεμίδη Νίκο ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα με το όνομα του συλλόγου.

Η Ποριάζογλου Ευγενία κατάφερε τερματίζοντας σαν τρίτη γυναίκα να ανέβει στο βάθρο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που εκπροσώπησαν τον σύλλογο.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Ένα πτυσσόμενο κιόσκι λευκού χρώματος έκανε δωρεά σήμερα 03/08/2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αντωνιάδης Κώστας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Καβάλας του Ε.Ε.Σ.

To κιόσκι, που είναι απαραίτητο για τις υγειονομικές δράσεις των Εθελοντών Σαμαρειτών, και συγκεκριμένα για την προστασία των συμπολιτών μας κατά την παροχή πρώτων βοηθειών, για την προστασία των ίδιων των εθελοντών και του εξοπλισμού μας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρέδωσε σήμερα στους Εθελοντές Σαμαρείτες ο ίδιος ο κ. Αντωνιάδης.

Τον ευχαριστούμε ολόψυχα για την προσωπική αυτή δωρεά, για την σταθερή συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξη του στο εθελοντικό μας έργο.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης