Καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου από την Ακαδημία των Ελπίδων και την Καβάλα ’86

 Καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου από την Ακαδημία των Ελπίδων και την Καβάλα ’86

Η Ακαδημίες ποδοσφαίρου Ελπίδες (για αγόρια) και Καβάλα 86 (για κορίτσια), λειτουργούν έχοντας εξασφαλίσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Περιφέρεια ΑΜΘ άδεια σχολής εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινούν καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου για παιδιά γεννημένα από το έτος 2017 έως και 2010. Ο στόχος του προγράμματος είναι η επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό μέσω του ποδοσφαίρου, η δημιουργία νέων επαφών και φίλων, η εκμάθηση της συναναστροφής σε ένα Αθλητικό κοινωνικό σύνολο και η δημιουργία προπονητικής υποδομής για μια πιο παραγωγική ενασχόληση με το άθλημα.

Οι συναντήσεις – προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19.00 στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου στο 8ο χιλ. Καβάλας Ελευθερούπολης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 17 μαθήματα, τα οποία υπερκαλύπτουν τις μεμονωμένες ατομικές προπονήσεις. Τα μαθήματα θα γίνουν από πτυχιούχους προπονητές και γυμναστές με συνολικό κόστος προγράμματος ανά μαθητή 50 ευρώ.

Επίσης στο πλαίσιο της αξιολόγησης προόδου που θα γίνει θα δοθούν 20 υποτροφίες για αγόρια και 20 υποτροφίες για κορίτσια, έχοντας ως κριτήρια επιλογής τον αριθμό των ημερών συμμετοχής και του διαγωνισμού σε ασκήσεις συναρμογής και χειρισμού της μπάλας που θα γίνει στο τέλος του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και εγγραφές για συμμετοχή στο αθλητικό πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμες στα τηλέφωνα 6940332273 και 6980709257.

Εκ των διοικήσεων

Διαβάστε επίσης