• 19 Μαΐου 2024,

Καλτσίδης στον Αετό και Ελευθεριάδης, Σεμερτζίδης, Ζεϊτίδης στο Βυζάντιο

 Καλτσίδης στον Αετό και Ελευθεριάδης, Σεμερτζίδης, Ζεϊτίδης στο Βυζάντιο

Ο Αετός Οφρυνίου προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Καλτσίδη, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε ήταν από τους βασικούς παίκτες του Βύρωνα στην προσπάθεια για άνοδο στη Γ` Εθνική.

Ο Καλτσίδης είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί πλάγια δεξιά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Επίσης και στη θέση του σέντερ φορ. Εν τω μεταξύ μετά την πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματα το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου αύριο Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Οφρυνίου, στις 7 το απόγευμα.

Τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Τοπαλίδης που επέστρεψε από το Βυζάντιο, ο Γιάννα που επέστεψε από το ΜΑ Ορφανίου και ο Καλτσίδης ο οποίος αποκτήθηκε από το Βύρωνα. Στον Αετό ανανέωσαν όλοι οι περσινοί βασικοί. Στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Καρακότσαλης ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε εργάστηκε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 

Βυζάντιο: Ανακοίνωσε Ελευθεριάδη, Σεμερτζίδη και Ζεϊτίδη

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο Κοσμάς Ελευθεριάδης, ο Πάρης Σεμερτζίδης και ο Μάρκος Ζεϊτίδης προστέθηκαν στο ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.  Ο Ελευθεριάδης τη χρονιά που πέρασε ήταν πρωταθλητής και κυπελλούχος με την ομάδα του Βύρωνα Καβάλας.

Έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΟΚ, Ορφέα και ΑΕΚ Καβάλας. Ο Σεμερτζίδης αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Βρασίδα της Νέας Περάμου, προερχόμενος από την ΑΕΚ Καβάλας. Έχει προϋπηρεσία ακόμη σε ΑΟΚ και Ορφέα. Ο Ζεϊτίδης αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ με τη φανέλα του Άρη Ζυγού.

Είναι μεσοαμυντικός με θητεία σε αρκετές ομάδες του νομού μας. Το Βυζάντιο έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού ενώ εκτός από αυτούς που προαναφέραμε έχουν αποκτηθεί ακόμη ο τερματοφύλακας Μώραλης από το Άρη Πηγών, τον αμυντικό Βανδώρο από το Βύρωνα, τον τερματοφύλακα Α. Ματσάγκο από το Βρασίδα ΝΠ και τον επιθετικό Γ.  Ματσάγκο από τον Βρασίδα ΝΠ.

Σημειώνουμε ότι το Βυζάντιο κάτω υπό τις οδηγίες του Παύλου Προβατίδη ξεκινάει αύριο  το απόγευμα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης