Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών συμμετείχε στην πετυχημένη Λευκή Νύχτα της Χρυσούπολης

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών συμμετείχε στην πετυχημένη Λευκή Νύχτα της Χρυσούπολης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας με εκπροσώπους της, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Πρόεδρος Θόδωρος Χατζηχρήστος, παρακολούθησε από κοντά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στη Χρυσούπολη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας διαπίστωσε επιτυχία της εκδήλωσης και για αυτό το λόγο συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Χρυσούπολης και  όσους τον βοήθησαν στην πραγματοποίηση του γεγονότος. Ειδικότερα το Δήμο Νέστου και άλλους.

Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος που περιγράφει τη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Χρυσούπολης πετυχημένη με πολύ κόσμο στα μαγαζιά, ειδικά της εστίασης. Γεγονός που εξηγεί ότι δημιουργεί ενθουσιασμό στους συνδικαλιστές εμπόρους της περιοχής και τους μικρομεσαίους καταστηματάρχες γενικότερα.

Ο Σύλλογος της Χρυσούπολης τα κατάφερε, είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Χατζηχρήστος και αμέσως εξήγησε ότι πλέον η Λευκή Νύχτα στη Χρυσούπολη καθιερώνεται να γίνεται τον Ιούλιο καθώς στο παρελθόν είχε δοκιμάσει να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Φυσικά και η Λευκή Νύχτα της Χρυσούπολης τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν έγινε λόγω των μέτρων πρόληψης κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ρωτήθηκε από την Πρωινή και για τα στατιστικά στοιχεία της τουριστικής κίνησης στο Νομό Καβάλας του μήνα Ιούνη σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2019. Δήλωσε ότι διαπιστώνεται παντού αθρόα προσέλευση τουριστών και είναι- είπε- βέβαιος ότι ακόμη κι αν τον Ιούνιο δεν φτάσαμε τους επισκέπτες του 2019, αυτό θα το καταφέρουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Χατζηχρήστος παρατήρησε ότι οι τουρίστες επηρεασμένοι από τα οικονομικά προβλήματα στις περιοχές ή και στις χώρες από τις οποίες προέρχονται, είναι και αυτοί συγκρατημένοι φέτος. Δηλαδή ξοδεύουν ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, λιγότερα χρήματα από ότι ξόδευαν στο παρελθόν και στις διακοπές τους.

Αύριο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας υποδέχεται στο χώρο της έναν καλό της φίλο.

Τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά:

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας σας προσκαλεί την Τετάρτη 20/7/22 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργο Καββαθά ο οποίος θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για την αποτύπωση του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα.

Εκ της Διοικήσεως»

(φωτογραφία από τη Λευκή Νύχτα της Χρυσούπολης, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας μαζί με τους εκπροσώπους του τοπικού συλλόγου και το βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη).

Διαβάστε επίσης