Κάνει τον χειμώνα καλοκαίρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ! (Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη μας ελπίδα)

 Κάνει τον χειμώνα καλοκαίρι  ο Στέφανος Τσιτσιπάς ! (Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη μας ελπίδα)

Και ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα παλεύουμε με τα διάφορα ακραία καιρικά φαινόμενα , την περίοδο αυτή με τους νοτιάδες και την σαπίλα , παλεύουμε με το Μακεδονικό και την συμφωνία των Πρεσπών στην Αυστραλία ο έλληνας τενίστας ζεί το δικό του καλοκαίρι και γράφει την δική του ιστορία στο τένις κερδίζοντας τον ένα μετά τον άλλο τους μεγάλους αστέρες του αθλήματος.

Προχθές κέρδισε και τον Φέντερερ κάνοντας όλο τον πλανήτη να παραμιλά  και τον ίδιο να δηλώνει στους δημοσιογράφους οτι ζει το όνειρο.

Όνειρο ζω που λέει και το τραγούδι μη με ξυπνάτε τώρα.

Αυτό το 20χρονο παιδί μακριά απο την Ελλάδα διαφημίζει όσο κανείς άλλος την χώρα του και με τον τρόπο του μας  βοηθά να σηκωθούμε ακόμα λίγο πιο ψηλά.

Αυτή η χώρα που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από διάφορες ασθένειες ( χρεοκοπία ,εσωστρέφεια, μιζέρια) μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλον χάρη αυτών των παιδιών που είναι αποφασισμένα να κάνουν την διαφορά όχι μόνο για τον ευατό τους αλλά και για την παρίδα τους.
Όσο θα υπάρχουν Τστσιπάδες μπορούμε να ελπίζουμε.

Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη μας ελπίδα !

 

Νέστος και ΑΟΚ προχωρούν χέρι – χέρι στο πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατακτώντας την μία νίκη μετά την άλλη.

Ο ΑΟΚ έχει σερί 9 νικών ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σίμου Ανθουλάκη.

Οι επόμενες 4 αγωνιστικές θα δείξουν κατά την γνώμη μας σε ένα μεγάλο βαθμό ποιός θα τερματίσει πρώτος αφού εκτός των άλλων οι δύο αυτές ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Βέβαια πριν το παιχνίδι αυτό την Τετάρτη ο  Νέστος κάνει δύσκολη έξοδο στον Αετό Οφρυνίου ενώ ο ΑΟΚ πριν απο το παιχνίδι με τον Νέστο πηγαίνει στον πάντα επικίνδυνο Πανσερραϊκό.

Είναι δηλαδή πολύ πιθανό η κατάσταση στην κορυφή να έχει αλλάξει υπέρ της μίας ή της άλλη ομάδας πριν συναντηθούν μεταξύ τους.

Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι οτι φέτος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής τις τρείς πρώτες θέσεις μοιράζονται ομάδες του Νομού.

 

Και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αρκετές διακοπές ρεύματος απο τον ΔΕΔΔΗΕ που τουλάχιστον ενημερώνει τους καταναλωτές μέσα απο την δική του σελίδα στο διαδίκτυο αν και θα έπρεπε να στείλει δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας προκειμένου να ενημεωρθούν γρηγορότερα περισσότεροι συμπολίτες μας.

Όταν πρόκειται για διακοπές ρεύματος η ανάρτηση της προγραμματισμένης διακοπής στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ δεν φτάνει.

 

Αυτή η εβδομάδα σύμφωνα με αυτά που μας λέει η ΕΜΥ θα έχουμε πολλές βροχές , ίσως και καταιγίδες και γενικότερα θα μπούμε σε μία περίοδο νοτιάδων και σαπίλας αφού η πόλη αυτή είναι γνωστό οτι με τους Νότιους ανέμους έχει ιδιαίτερη σχέση.

Τουλάχιστον για λίγο θα ξεχάσουμε τις θερμοκρασίες εκεί γύρω στο 0 που επίσης μας ταλαιπωρήσανε το τελευταίο διάστημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο με τις πολλές βροχές.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται αφού τα πιο δύσκολα θέλουμε να πιστεύουμε οτι τα έχουμε αφήσει πίσω μας.

Το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο και έχουμε καλή ψυχολογία αφού όλα να ξέρετε είναι θέμα ψυχολογίας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης