Κανονικά λειτουργεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Ν. Καρβάλη

 Κανονικά λειτουργεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Ν. Καρβάλη

Κανονικά λειτουργεί και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να λειτουργεί στο προσεχές διάστημα το γραφείο των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη. Αναστάτωση είχε δημιουργηθεί στις αρχές Απριλίου όταν αιφνιδίως γνωστοποιήθηκε πως το κατάστημα επρόκειτο να διακόψει τη λειτουργία του. Αυτό τελικά έγινε για μία και μόνο ημέρα.

Στη συνέχεια, οι πολιτικές παρεμβάσεις έφεραν αποτέλεσμα και το κατάστημα επαναλειτούργησε. Όπως όλα δείχνουν προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποφάσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων για τη διακοπή καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, όπως αυτό της Νέας Καρβάλης, επηρεάζονται από το γεγονός ότι διανύουμε άτυπη προεκλογική περίοδο. Οι επόμενες εθνικές εκλογές φαίνεται να «διασώσουν» τη λειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη, καθώς και σε άλλα σημεία της ελληνικής επαρχίας.

Φυσικά υπάρχει ενδεχόμενο τα ΕΛΤΑ να αντικαταστήσουν το κατάστημα της Νέας Καρβάλης δρομολογώντας συνεργασία με ιδιωτική επιχείρηση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει ήδη σε αρκετά σημεία της περιφερειακής ενότητας Καβάλας. Το περίεργο με το κατάστημα της Νέας Καρβάλης ήταν πως αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση. Εφόσον η εναλλακτική λύση δεν έχει δρομολογηθεί έως τώρα, όλοι αντιλαμβάνονται ότι το κατάστημα της Νέας Καρβάλης θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης