Κάντο όπως ο Τραμπ …

 Κάντο όπως ο Τραμπ …

Αυτό πάλι με την εισβολή των οπαδών του πρώην προέδρου της Βραζιλίας  Μπολσονάρου σε κρατικά κτίρια πως την είδατε ;

Ανοίγει δρόμους ο Τραμπ  και πλέον οι οπαδοί των ακροδεξιών  προέδρων που χάνουν τις εκλογές βγαίνουν στους δρόμους , πολιορκούν κυβερνητικά κτίρια προσπαθώντας να ανατρέψουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους προέδρους.

Σας τα γράφω αυτά γιατί τα ίδια θα γίνουν  σε μερικούς μήνες και στην Τουρκία αν χάσει τις εκλογές ο Ερντογάν.

Οι εξεγερμένοι μάλιστα οπαδοί του πρώην προέδρου απαιτούσαν (!) από τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα.

Τελικά έχει δίκιο ο προπονητής του Παναθηναϊκού που μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε ότι η ήττα  είναι δύσκολη και δεν καταπίνεται εύκολα.

Για τους οπαδούς του Μπολσονάρου η ήττα στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές τους έμεινε μάλλον στο λαιμό !

 

Μπράβο στην Διοίκηση του  Ερασιτέχνη ΑΟΚ, μπράβο στο προπονητικό τιμ ,   μπράβο στους ποδοσφαιριστές που στο μίζερο και δύσκολο πρωτάθλημα της Football League έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να την βλέπεις.

Η ομάδα μας είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και είναι από τους διεκδικητές της πρώτης θέσης.

 

Ξεκίνησε και την περασμένη Κυριακή το Survivor All Star  από τον ΣΚΑΙ που δεν βλέπω όμως να έχει την απήχηση που είχανε τα προηγούμενα Survivor.

Ίσως γιατί το τηλεοπτικό κοινό έχει κουραστεί από τις κόκκινες και μπλε μπαντάνες.

 

Η σημερινή βροχή δείχνει ότι αλλάζει το σκηνικό του καιρού αλλά σίγουρα δεν είναι η αλλαγή που όλοι περιμέναμε για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό αφού το κρύο μαζεύεται προς τα πίσω και θα μας έρθει όταν θα περιμένουμε άλλα.

Η κακοκαιρία που προσπάθησε να μας τρομάξει σήμερα είναι fast track και θα περάσει γρήγορα αφού από αύριο το πρωί ο καιρός καλυτερεύει και τα φαινόμενα υποχωρούν.

 

Όπως όλα δείχνουν ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας των βουλευτικών εκλογών με την πρώτη αναμέτρηση των κομμάτων να έρχεται τις πρώτες Κυριακές του μήνα.

 

Από χθες Δευτέρα έχουν ξεκινήσει και οι χειμερινές εκπτώσεις που αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για αγορές που δεν μπορούσαν να γίνουν μέσα στην εορταστική περίοδο.

Ευκαιρία για να δουλέψει και η αγορά που δεν πήγε και τόσο καλά μέσα στις γιορτές.

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την διάρκεια της απολογία του έκανε λόγο ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με στόχο την καλλιτεχνική και όχι μόνο εξόντωση του.

Προσπάθησε μάταια να αποδομήσει τις καταγγελίες για βιασμό αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πείσει ότι βλέπει πολύ NETFLIX.

 

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη γιατί η σημερινή Τρίτη τουλάχιστον καιρικά θα είναθι δύσκολη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης