• 19 Απριλίου 2024,

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καλοκαιριάσει κιόλας …

 Κάποια στιγμή θα πρέπει να καλοκαιριάσει κιόλας …

Υπάρχει κάποιος πάνω στον πλανήτη γη που πιστεύει ότι ο Ερντογάν θα χάσει τις εκλογές του επαναληπτικού γύρου ;

Ο Ερντογάν έχει κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο όταν έφτασε μία ανάσα από την αυτοδυναμία.

Και αφού δεν έχασε τώρα δεν θα χάσει ποτέ ο Ταγίπ.

Θα αφήσει την εξουσία όταν το αποφασίσει ο ίδιος.

Μέχρι τότε θα εκλέγεται συνεχώς.

Με τόση εξαθλίωση για τους  περισσότερους Τούρκους πολίτες  , με τόσο καθεστωτικές συμπεριφορές και  αλαζονεία από την πλευρά της εξουσίας και ο άνθρωπος φτάνει μία ανάσα από την αυτοδυναμία.

Δηλαδή τι να λέμε …

 

Και επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για την επιλογή του Βίκτορα Βερνίκου  να εκπροσωπήσει  την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision βρίσκουμε την ευκαιρία  να σας πούμε ότι δύο καλλιτέχνες που θα μπορούσαν εύκολα να μας εκπροσωπήσουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και μάλιστα με καλές προοπτικές είναι ο Μουζουράκης και ο Νίνο.

Και οι δύο είναι στον αστερισμό της Eurovision.

Ειδικά ο Νίνο θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει  με μία από τις 3.500 χιλ.  ερωτικές μπαλάντες που έγραψε μετά τον χωρισμό του και έδωσε να τραγουδήσει ο Γιώργος Φέρης.

 

Τις τελευταίες τους τηλεοπτικές εμφανίσεις κάνουν οι αρχηγοί των κομμάτων.

Προχθές ο Μητσοτάκης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Αρναούτογλου  “The 2Night Show” από την συχνότητα του ΑΝτ1 ενώ ο Τσίπρας επέλεξε  «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» και Σταύρο Θεοδωράκη.

Νομίζω ότι η επιλογή του Τσίπρα ήταν σαφώς καλύτερη από αυτή του πρωθυπουργού αφού η εκπομπή του Θεοδωράκη ήταν ιδανικότερη για να δει το τηλεοπτικό κοινό το ανθρώπινο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Την πίστη του ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει την απόφαση τους για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής καθώς και για το ότι ο ίδιος ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Πλατς !

Πάντως σύμφωνα με μία εσωτερική δημοσκόπηση εσωτερική δημοσκόπηση των μεγάλων εισηγμένων εταιριών, την οποία είδε και αποκαλύπτει το Euractiv, καθώς το αποτέλεσμα απέχει παρασάγγας από τις δημοσκοπήσεις, καθώς σκιαγραφεί μια οριακή αναμέτρηση που θα κριθεί στο photo-fisnish.

Αυτό και αν δεν είναι πλατς !

 

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι άστατος και θα βρέχει στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι από τις τελευταίες  που κάνει την εμφάνιση της αυτή η αστάθεια γιατί επιτέλους θα πρέπει να ξεκινήσει να καλοκαιριάζει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης