cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Κατά πλειοψηφία η στήριξη σε εκδήλωση των Ασφαλιστών

 Κατά πλειοψηφία η στήριξη σε εκδήλωση των Ασφαλιστών

Συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Αρχικά ο οικονομολόγος κ. Καμπούρης παρουσίασε μελέτη του, για την κατάσταση στις επιχειρήσεις του Νομού. Η ίδια μελέτη είχε παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο πλαίσιο της πρόσφατης KavalaExpo 2017. Επειδή τότε η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν περιορισμένη, η μελέτη παρουσιάστηκε δεύτερη φορά προχθές στα μέλη του συμβουλίου. Πραγματιστής και αρκετά απαισιόδοξος ο κ. Καμπούρης εξήγησε την αρνητική τροπή των πραγμάτων στο Νομό, γεγονός που απέδωσε στην κρίση.

Το θέμα που ακολούθησε ήταν φανερό ότι συζητήθηκε πολύ λόγω των επικείμενων εκλογών στον φορέα. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η στήριξη του Επιμελητηρίου σε εκδήλωση του Συνδέσμου των Ασφαλιστών. Η εκδήλωση θα γίνει τον Νοέμβρη, θα στηριχθεί οικονομικά στο ποσό των 500 ευρώ. Ο κ. Ζησίμου ήταν αρνητικός επειδή όπως είπε ο επικεφαλής του συνδέσμου των Ασφαλιστών θα είναι υποψήφιος με τον κ. Δέμπα. Με την άποψη του συμφώνησαν οι Καραγιαννίδης, Μήλιος, Μέτζας. Η πλειοψηφία των μελών δήλωσε ότι οι επικείμενες εκλογές δεν πρέπει να επηρεάσουν τη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου. Αυτήν την άποψη εξέφρασαν συγκεκριμένα κυρίως ο Τάκης Αγγελίδης και ο Μάκης Δημητριάδης.

Η διευθύντρια του Επιμελητηρίου εξήγησε τις αλλαγές στην εκλογική διαδικασία. Ενώ θα υπάρχουν 5 διαφορετικές κάλπες, όσα τα τμήματα του Επιμελητηρίου, κάθε μέλος θα μπορεί να βάζει έως 7 σταυρούς. Η σταυροδοσία συνδέεται με τις έδρες κάθε τμήματος στο νέο δ.σ. Στις προηγούμενες εκλογές οι σταυροί ήταν 3 σε όλα τα τμήματα. Τέλος μίλησε για την υποχρέωση σε κάθε τμήμα οι υποψήφιες γυναίκες να υπάρχουν σε ποσοστό 30%.

Διαβάστε επίσης