• 18 Μαΐου 2024,

Καταδίωξη διακινητή από τη Ροδόπη ως την Καβάλα, από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών

 Καταδίωξη διακινητή από τη Ροδόπη ως την Καβάλα, από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών

Φωτογραφία αρχείου

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.


Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του, καθώς επίσης ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


πηγή:inkomotini.news

Διαβάστε επίσης