Καταγγελία κατάντια! Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες στην Καλαμίτσα

 Καταγγελία κατάντια! Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες στην Καλαμίτσα

Σταμάτησαν προσωρινά χθες οι εργασίες συντήρησης που από την περασμένη Δευτέρα άρχισε ο Δήμος Καβάλας στην παραλία της Καλαμίτσας.

Η εργασία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, εκπρόσωποι της οποίας επισκέφθηκαν την παραλία. Μόνο που τους είδαν οι εργαζόμενοι του Δήμου αποχώρησαν! Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης με το δικηγόρο του Δήμου Μάριο Παπαράλλη συνάντησαν εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Εξήγησαν περί τίνος πρόκειται.

Στις δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους επέμεναν ότι οι εργασίες δεν χρειάζονται άδεια. Κι έτσι από σήμερα όπως είπαν, θα αρχίσουν πάλι. Είναι εργασίες συντήρησης των αποδυτηρίων και απομάκρυνσης της άμμου που λόγω του Χειμώνα είχε μεταφερθεί σε χώρους όπου βρίσκονται οι πολίτες.

Συνηθισμένες εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή. Βέβαια ο Δήμαρχος έχει αναφερθεί σε μια γενικότερη παρέμβαση- απαραίτητης- συντήρησης. Και για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών- λουόμενων.

Όμως αυτό ακόμη κι αν είναι στις προθέσεις του Δήμου, δεν άρχισε ακόμη. Εντύπωση προκαλεί το ότι η καταγγελία έγινε από το Γιάννη Χλώρο. Τελικά είναι μια καταγγελία κατάντια προκειμένου στην Καλαμίτσα να μην αλλάξει τίποτα.

Γεγονός που φυσικά και δεν πρέπει να συμβεί. Η συντήρηση, καθαρισμός και πολλά άλλα είναι απαραίτητα ώστε η Καλαμίτσα να είναι μια παραλία όπως αξίζει και στους Καβαλιώτες και στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης