• 26 Απριλίου 2024,

Καταγγέλλει επιχειρηματίες που δεν επιθυμούν την επανεκλογή του

 Καταγγέλλει επιχειρηματίες που δεν επιθυμούν την επανεκλογή του

Δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Θάσου (υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Μάη) Κώστας Χατζηεμμανουήλ καταγγέλλει επιχειρηματικά συμφέροντα του νησιού, τα οποία υποστηρίζει ότι  επιδιώκουν τη μη εκλογή του!

Οι σχετικές δηλώσεις έγιναν το βράδυ της Τετάρτης. Ο κ. Χατζηεμμανουήλ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Ένα τσάνελ, του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηεμμανουήλ. Πέραν των ειδικών θεμάτων που θίχθηκαν, εντύπωση προκάλεσε η επίμονη καταγγελία του Δημάρχου για όσους θέλουν να μην επανεκλεγεί. Δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι στην εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου όχι μόνο θα επιμένει σε αυτήν αλλά είναι πιθανό να γίνει πιο συγκεκριμένος. Πρώτη φορά μίλησε για το θέμα προ λίγων εβδομάδων, σε άλλη συνέντευξη του.

Στο πρώτο μέρος της τηλεοπτικής συνέντευξης ο κ. Χατζηεμμανουήλ αναφέρθηκε στο μείζονος σημασίας θέμα των δρομολογίων των πλοίων. Θύμισε ότι ο Δήμος Θάσου δίνει μάχη να έρχονται στην περιοχή νέες εταιρίες. Με την προϋπόθεση- σημείωσε- ότι αυτές θα μένουν στις γραμμές 12 μήνες και θα βάζουν πλοίο και στην γραμμή του Πρίνου .

Για τις πάσης φύσεως λατομικές εργασίες και την εξόρυξη μαρμάρων δήλωσε ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στην αναρχία. Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε σε εταιρίες μαρμάρων που έδωσαν και δίνουν μάχη για να χάσει τις εκλογές! «Όμως την απόφαση θα την πάρουν οι πολίτες της Θάσου» κατέληξε.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου του νησιού. Υποστήριξε ότι αυτές τελειώνουν το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Τότε το ανακαινισμένο θέατρο θα είναι έτοιμο, οπότε- είπε- θα επανέλθει το φεστιβάλ Θάσου σε στενή σχέση με αυτό των Φιλίππων.  Τόνισε μάλιστα την εξαιρετική συνεργασία του με το Θοδωρή Γκόνη . Τέλος ο κ. Χατζηεμμανουήλ διευκρίνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός το δήμο Θάσου.

Διαβάστε επίσης