Καταργείται ο χώρος στάθμευσης στη νότια είσοδο του Γαλαξία

 Καταργείται ο χώρος στάθμευσης στη νότια είσοδο του Γαλαξία

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ στις 8 Ιουνίου κατατέθηκε από την εταιρία Airotel ΑΕ σχέδιο εκτέλεσης εργασιών αισθητικής αναβάθμισης του παραχωρούμενου από τον Οργανισμό χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρόκειται για το λίγων θέσεων παρκινγκ που βρίσκεται στη νότια είσοδο του ξενοδοχείου Γαλαξίας, από την πλευρά της οδού Ερυθρού Σταυρού. Το μικρό έργο της εταιρίας εγκρίθηκε και περιλαμβάνει κατάργηση των θέσεων στάθμευσης. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσεγγίζουν τα αυτοκίνητα την είσοδο του ξενοδοχείου. Θα γίνεται αποβίβαση των επιβατών των αυτοκινήτων, τα οποία μετά θα αποχωρούν για να βρουν αλλού να σταθμεύσουν. Θα εξυπηρετείται επίσης και το φόρτωμα- ξεφόρτωμα των αποσκευών όσων διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Με αυτήν την ευκαιρία κι αφού θα καταργηθεί ο χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου, θα κατασκευαστεί το πεζοδρόμιο που στο σημείο διακόπτεται.

Άλλα νέα της αγοράς

Δύο καταστήματα ετοιμάστηκαν ή ετοιμάζονται στα «ορεινά» της οδού Ομονοίας. Το πρώτο θα πουλά λευκά είδη και το δεύτερο θα είναι φαγητού-καφέ κτλ. Στην ίδια περιοχή της οδού Ομονοίας έκλεισε προ λίγων ημερών ζαχαροπλαστείο. Δύο χώροι ετοιμάζονται για να ξαναλειτουργήσουν, πρόκειται για καταστήματα καιρό ανοίκιαστα στη συνοικία του Βύρωνα.

 

 

Διαβάστε επίσης