Κατερίνα Νικολάου στους 93,7 : « Στη Σταυρούπολη είχαμε αποφασιστικότητα και σωστή καθοδήγηση»

 Κατερίνα Νικολάου στους 93,7 : « Στη Σταυρούπολη είχαμε αποφασιστικότητα και σωστή καθοδήγηση»

Για τα μεγάλη νίκη  της  γυναικείας  ομάδας Βόλει του ΑΟΚ μέσα στη Σταυρούπολη μίλησε στους 93,7 η Κατερίνα Νικολάου, τονίζοντας τα στοιχεία που έφεραν την ανατροπή στο σκορ και τη νίκη για το Καβαλιώτικο συγκρότημα που πλέον έχει 2 στα 2, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τη Σταυρούπολη;

Απάντηση: Παίξαμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα του πρωταθλήματος με πολύ μεγάλη ιστορία την οποία σεβαστήκαμε. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν πίσω στο σκορ πράγμα που οφειλόταν κυρίως στην υποδοχή μας που δεν πήγαινε τόσο καλά.  Στη συνέχεια είχαμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλάξαμε τη ψυχολογία μας, βελτιώσαμε το σέρβις μας, υπήρχε καλύτερη συγκέντρωση και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ερώτηση: Μάλιστα με ανατροπή, έχανε ο ΑΟΚ με 2-1 και τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Απάντηση: Σίγουρα είχαν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα αφού παίζαμε και εκτός έδρας.  Υπήρχε δύσκολο σέρβις από την αντίπαλη ομάδα αλλά στη συνέχεια είχαμε σωστή καθοδήγηση, καλύτερη συγκέντρωση όπως προανέφερα και καταφέραμε να γυρίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπου είχαμε πολύ δουλέψει όλη την εβδομάδα. Το θέλαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε.

Ερώτηση: Καλό ξεκίνημα με 2 στα 2 για τον ΑΟΚ.

Απάντηση: Ναι είναι πολύ καλό ξεκίνημα.  Ειδικά με την Σταυρούπολη είναι πολύ σημαντική νίκη και θα φανεί αυτό αργότερα. Τώρα παίζουμε τα Γιάννινα και θα προσπαθήσουμε πάλι σε μεγάλο βαθμό.  Είναι ένα άλλο ξεχωριστό παιχνίδι που πρέπει πάλι να δουλέψουμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα.

Ερώτηση: Αν συγκρίνουμε την περσινή με τη φετινή ομάδα, τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση: Φέτος έχουμε δυο έμπειρες προσθήκες στο ρόστερ μας, που μας βοηθάνε και πολύ στη ψυχολογία. Το σημαντικό επίσης είναι ότι έχουμε δέσει πιο γρήγορα. Είμαστε ομάδα. Ολες οι παίκτριες είμαστε, δουλεύουμε μαζί όλη την εβδομάδα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό.

Ερώτηση: Το επίπεδο το φετινό της Α2 πως είναι;

Απάντηση:  Είναι απαιτητικό όπως και πέρσι. Περίπου υπάρχουν ομάδες τις ίδιας δυναμικότητας. Σίγουρα υπάρχουν καλές ομάδες. Βασικός στόχος είναι  η παραμονή για τον ΑΟΚ.  Το επίπεδο είναι πολύ καλό και χρειάζεται να κοιτάμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι.  Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει το Σάββατο με τα Γιάννινα.

 

Διαβάστε επίσης