• 25 Απριλίου 2024,

Κάθε Τετάρτη βράδυ «Μαντάμ, με τη σειρά σου» στο καφέ μπαρ Marine

 Κάθε Τετάρτη βράδυ «Μαντάμ, με τη σειρά σου» στο καφέ μπαρ Marine

Πρεμιέρα είχε χθες βράδυ στο καφέ μπαρ Marine (κεντρικό λιμάνι) η νέα θεατρική παραγωγή της ερασιτεχνικής ομάδας «Μικροί Ήρωες» με τίτλο «Μαντάμ, με τη σειρά σου». Η παράσταση διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών θα παίζεται κάθε Τετάρτη βράδυ στον ίδιο χώρο μιας και η θεατρική ομάδα έχει πάντα τον ίδιο, σταθερό στόχο: Να πάει το θέατρο στον κόσμο, σε αυτόν τον κόσμο που δεν πάει θέατρο.

Στην προκειμένη περίπτωση και στους θαμώνες ενός γνωστού καταστήματος της Καβάλας. Χθες βράδυ μάλιστα η πρεμιέρα ήταν sold out. Πρώτο μήνυμα θετικό για μια δουλειά που ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό. Στις ιδιαιτερότητες της παράστασης το ότι το κείμενο είναι γραμμένο από την συμπολίτισσα Γιούλη Αποκατανίδου και «ενισχυμένο» με χορό και τραγούδια. Αυτά τα στοιχεία ανεβάζουν τον πήχη, κάνουν την προσπάθεια και διαφορετική και ενδιαφέρουσα. Ωστόσο η ομάδα «Μικροί Ήρωες» είναι δοκιμασμένοι και στα δύσκολα. Υπάρχει στην Καβάλα από το Νοέμβρη του 2012.

Η πρωταγωνίστρια στην παράσταση κ. Έμυ Καμπουρίδου είπε για τον εγχείρημα στην Πρωινή:

« Ο χώρος του Marine είναι ανακαινισμένος και ζεστός. Το έργο είναι μια μουσική κωμωδία. Ένα πραγματικό μιούζικαλ. Μια ιστορία που εξελίσσεται σε ένα κομμωτήριο με πολλά ευτράπελα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής. Εκτός από τα γνωστά τραγούδια υπάρχει και πρωτότυπη μουσική γραμμένη από τον Τάσο Καλαφάτη. Σαν ομάδα μας αρέσουν οι προκλήσεις. Πάντα βάζουμε τον πήχη ψηλά. Αυτό που συστηματικά κάνουμε είναι bar theater. Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος μας περιμένει».

Στην παράσταση εμφανίζονται 7 ηθοποιοί ενώ η σκηνοθεσία του είναι Ανδρέα Λαδά.

Μαζί με τον Τάσο Καλαφάτη διάλεξαν τα τραγούδια. «Είμαστε χαρούμενοι που στην ομάδα μας υπάρχει και η Έλενα Κατενίτσεβα» είπε επίσης η κ. Καμπουρίδου. Η κ. Κατενίτσεβα ανέλαβε την εκπαίδευση στις χορογραφίες.  (Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης