• 26 Απριλίου 2024,

Κάτι πρέπει να γίνει με τον επικίνδυνο δρόμο προς την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα Πρίνου

 Κάτι πρέπει να γίνει με τον επικίνδυνο δρόμο προς την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα Πρίνου

Στην επόμενη ή μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ πρόκειται να συζητηθεί μία ακόμη φορά το γνωστό πρόβλημα.

Η κακή κατάσταση του δρόμου από τον Πρίνο της Θάσου προς την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα. Η σχετική και συγκεκριμένη ερώτηση μετά σχετικών φωτογραφιών κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την παράταξη της αντιπολίτευσης Λαϊκή Συσπείρωση.

Δόθηκε στη δημοσιότητα. Επαναφέρει ένα χρόνιο και έντονο πρόβλημα. Υπήρξε μάλιστα μια πρώτη και παλαιότερη αντίδραση της Περιφέρειας ΑΜΘ, σύμφωνα με την οποία ο δρόμος δεν είναι δικής της αρμοδιότητας! Ευτυχώς σε αυτό η Περιφέρεια δεν επέμενε ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να επιμένει. Ο δρόμος καλώς ή κακώς είναι αρμοδιότητας της.

Τρία τουλάχιστον χρόνια ο συγκεκριμένος δρόμος έχει τα… μαύρα του χάλια. Δεν είναι απλά προβληματικός, είναι επικίνδυνος. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλης κυκλοφορίας κατά την Καλοκαιρινή περίοδο. Και κανείς δεν κάνει τίποτα.

Πιέσεις ασκούνται από όλους όσους ενδιαφέρονται. Τους απλούς πολίτες, τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής και φυσικά και από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Αντίδραση σχεδόν καμία. Κάποιες παλαιότερες χλιαρές υποσχέσεις. Κι επί της ουσίας τίποτα.

Ας δεχθούμε ότι το θέμα είναι περίπλοκο και δύσκολο. Είναι το μόνο; Παρά ταύτα πρέπει να λυθεί. Κατά συνέπεια πρέπει να ενδιαφερθεί για αυτό ο ίδιος ο Χρήστος Μέτιος. Αν ασχοληθεί – μεταξύ όλων των άλλων θεμάτων που τον απασχολούν- μπορεί να δρομολογήσει την απαραίτητη λύση. Επιβάλλεται αυτό να γίνει τώρα ώστε κάποια πράγματα να προλάβουν να διορθωθούν ως το προσεχές Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης