• 5 Μαΐου 2024,

Κάτω καταιγίδες και εδώ πέντε σταγόνες κάθε τέταρτο

 Κάτω καταιγίδες και εδώ πέντε σταγόνες κάθε τέταρτο

Τελικά αυτό το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας περιορίστηκε σε περιοχές της Νοτίου Ελλάδας και την Θεσ/νίκη χωρίς εμείς να πάρουμε μυρουδιά.

Κάτι σταγόνες πέσανε και αυτές υπο συνθήκες αφόρητης υγρασίας δημιουργώντας κλίμα θερμοκηπίου.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται όπως όλα δείχνουν θα είναι καλοκαιρινό με θερμοκρασίες πάνω απο τους 30 βαθμούς και νομίζω οτι για άλλη μια φορά όλοι οι δρόμοι θα μας οδηγήσουν σε κάποια παραλία της περιοχής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φαίνεται οτι θα συνεχίσουμε τα μπάνια μας και τον Σεπτέμβρη γιατί ο καιρός βοηθά , οι θάλασσες είναι πεντακάθαρες και τα μπάνια τρίποντα.

Ένα μπάνιο αυτή την εποχή ισούται με τρία καλοκαιρινά.

Σήμερα έχουμε και την γιορτή της αγοράς που θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αγορές αφού τα περισσότερα καταστήματα θα έχουνε μεγάλες προσφορές.

Βοηθάει σε αυτή την κίνηση και το γεγονός οτι είμαστε στο τέλος εποχής και στο ξεκίνηνα μιας άλλης.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι οι προσφορές θα έχουν να κάνουν με είδη καλοκαιρινά αλλά και πάλι η ευκαιρία δεν χάνεται.

Ίσως θα έπρεπε αυτά τα χρόνια τα πέτρινα της κρίσης να σταματήσει να λειτουργεί η ΔΕΘ ώς πασαρέλα για τους πολιτικούς και τα κόμματα της χώρας αφού το μόνο που προκαλούν είναι συλλαλητήρια και πορείες διαμαρτυρίας που βγάζουν την συμπρωτεύουσα στην κυριολεξία εκτός πορείας για αρκετά 24ώρα.

Δεν υπάρχει λόγος ούτε για την παρουσία του πρωθυπουργού αφού οι εξαγγελίες του εν καιρό πολέμου μόνο φόρους και χαράτσια μπορούν να αφορούν αλλα και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που επίσης σε καιρό πολέμου προσπαθούν μάταια να αποκομίσουν πολιτικά ωφέλη.

Ας κοιτάξουμε να βγάλουςμε την χώρα απο το τούνελ της κρίσης και ας αφήσουμε τις εξαγγελίες για τις εποχές που η θάλασσα θα γίνει γιαούρτι , αν γίνει , όπως λέει και μια γνωστή λαϊκή παροιμία.

Στην Θεσ/νίκη το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων στην κυριολεξία η Θεσ/νίκη θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης αφού στην συμπρωτεύουσα θα μαζευτούν όλοι αυτές οι κοινωνικές ομάδες απο διάφορες περιοχές της χώρας που έχουν πρόβλημα με την κυβέρνηση και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τα τελευταία χρόνια.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και πάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι καλοκαιρινό με πολύ νορμάλ για την εποχή θεμροκρασίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιόδου αυτής είναι τα υψηλά ποσοστά υγρασίας που μας δημιουργούν στην κυριολεξία μια φοβερή δυσφορία αφού σου δίνουν την εντύπωση οτι είσαι μόνιμα στο κατάστρωμα ενός πλοίου.

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος επέστρεψε στις επαγγελματικές της δραστηριότητες η Ελένη Μενεγάλη η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κοντομηνά που θα βρεί τρόπο να μην κλείσει ο ΑLPHA.

Είτε έτσι , είτε αλλιώς ο Αlpha θα συνεχίσει να εκπέμπει και κυρίως να πληρώνει αυτά που πλήρωνε προ αδειαοδότησης.

Έτσι όπως έχει ανοιχτεί η Μενεγάκη είναι για περικοπές ;

Μετά απο ένα πραγματικό σήριαλ συζητήσεων με πολλά επεισόδια ανάμεσα σε Φώφη και Θεοδωράκη του Ποταμιού αποφασίσανε οτι δεν μπορούν να τα βρούν και διακόπτουν τις επαφές.

Η είδηση θα ήταν να τα βρίσκανε και να συνεχίζανε τις συζητήσεις προς την κατεύθυνση του οράματος της ένωσης της κεντροαριστεράς.

Δυστυχώς στην Ελλάδα θα περάσουν ακόμα αρκετά χρόνια μέχρι να μάθουμε να συζητάμε και κυρίως να συμφωνούμε και να τα βρίσκουμε.

Την Κυριακή ότι και να κάνετε νωρίς το απόγευμα θα είστε στο Βερούλειο προκειμένου να βοηθήσουμε τον ΑΟΚ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα γίνει για τους γνωστούς λόγους στο Βερούλειο Γήπεδο.

Ευχόμαστε το Βερούλειο μετά το πρώτο εντός ΄έδρας παιχνίδι θα είναι αχρειάστο αφού ο χλοοτάπητας του “Ανθή Καραγιάνν稔 θα είναι έτοιμος στο επόμενο εντός έδρας.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και πονηροί.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης