Καβάλα: Απάτη με λεία 28.000€ μέσω διαφημίσεων στο διαδίκτυο

 Καβάλα: Απάτη με λεία 28.000€ μέσω διαφημίσεων στο διαδίκτυο

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (8-10-2021) το βράδυ, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δραστών που διέπραξαν απάτη σε βάρος ημεδαπού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 25-8-2021 έως 5-10-2021, εξαπάτησαν ημεδαπό, καταφέρνοντας να του αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, ο παθών εντόπισε στο διαδίκτυο ιστοσελίδα εταιρείας, η οποία διαφήμιζε την αποκόμιση άμεσου κέρδους μέσω επενδύσεων. Ακολούθησαν συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με διάφορους δράστες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους εκπροσώπους της ανωτέρω εταιρίας και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφεραν να τον εξαπατήσουν και να τον πείσουν να καταθέσει τμηματικά σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 28.357,46 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 8-10-20021 το απόγευμα, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου, ένας αλλοδαπός διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης