Καβάλα: Συγκινεί μητέρα βρέφους με Σύνδρομο Down: «Χαίρομαι που αυτό το χρωμόσωμα διάλεξε το δικό μου παιδί»

 Καβάλα: Συγκινεί μητέρα βρέφους με Σύνδρομο Down: «Χαίρομαι που αυτό το χρωμόσωμα διάλεξε το δικό μου παιδί»

Σε μία πολύ συγκινητική και ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Ιωάννα από την Καβάλα που πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, το οποίο έχει Σύνδρομο Down.

Η Ιωάννα στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους με αφορμή τη Παγκόσμια Ημερά Συνδρόμου Down που έχει οριστεί η 21η Μαρτίου. “Χαίρομαι πολύ που αυτό το έξτρα χρωμόσωμα διάλεξε το δικό μου παιδί και αξιώθηκα έτσι να γίνω μάνα!

Όσοι δεν ξέρετε τί σημαίνει το σύνδρομο down ενημερωθείτε…όσοι ξέρετε χαρείτε“, αναφέρει μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της τονίζει: “Όσοι βλέποντας τη φωτογραφία μας σκεφτείτε “την καημένη” ή το “καημένο” πάτε στην παρακάτω ανάρτηση αδιαφορούμε..“. Την ανάρτηση συνοδεύουν δύο τρυφερές φωτογραφίες της ίδιας με το βρεφάκι της, τον Γεώργιο – Παΐσιο ο οποίος είναι μόλις επτά μηνών και φορά το πιο γλυκό μπλουζάκι του κόσμου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Παγκόσμια ημέρα συνδρόμου Down…Πρώτη επίσημη και πολύ σημαντική γιορτή και για εμάς λοιπόν!Χαίρομαι πολύ που αυτό το έξτρα χρωμόσωμα διάλεξε το δικό μου παιδί και αξιώθηκα έτσι να γίνω μάνα!

Όσοι δεν ξέρετε τί σημαίνει το σύνδρομο down ενημερωθείτε…όσοι ξέρετε χαρείτε ..όσοι βλέποντας τη φωτογραφία μας σκεφτείτε “την καημένη” ή το “καημένο” πάτε στην παρακάτω ανάρτηση αδιαφορούμε.. εμείς βρήκαμε το νόημα της ζωής μας ..ή μάλλον τη χαρά για τη ζωή μας!!”.

πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης