• 7 Οκτωβρίου 2022,

Καβάλα: «Τρύπωσαν» από το παράθυρο κλέβοντας κοσμήματα και χρυσαφικά

 Καβάλα: «Τρύπωσαν» από το παράθυρο κλέβοντας κοσμήματα και χρυσαφικά

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν την 30-7-2022 το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας δύο ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε την 29-7-2022 το βράδυ εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (30-7-2022) το πρωί στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 12-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης