• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Καβαλιώτικες επιχειρήσεις μέσω Επιμελητηρίου στη Βαρκελώνη

 Καβαλιώτικες επιχειρήσεις μέσω Επιμελητηρίου στη Βαρκελώνη

Στο διάστημα 25 – 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Βαρκελώνης (FIRA Gran Vía), η εξαιρετικά σημαντική για τον παγκόσμιο κλάδο ιχθυηρών 29η Διεθνής Έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL και η παράλληλη Έκθεση SEAFOOD PROCESSING GLOBAL (η δεύτερη για μηχανολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας, συσκευασίας ιχθυηρών, καθώς και συμπληρωματικά εξαρτήματα και εξοπλισμό, εξοπλισμό ψύξης και κατάψυξης, συστήματα ελέγχου υγιεινής και υπηρεσιών ελέγχου υγείας και ποιότητας κλάδου ιχθυηρών).

Στην Έκθεση συμμετείχαν πάνω από 2.078 εκθέτες από 87 χώρες και συνολικά 68 εθνικά και περιφερειακά περίπτερα μεταξύ των οποίων το ελληνικό, κατανεμημένοι σε 4 μεγάλες αίθουσες (Halls) του Εκθεσιακού Κέντρου (2, 3, 4 και 5), καθώς και στην “Galleria” μεταξύ αιθουσών 4 και 5, σε συνολική επιφάνεια 49.340 τετρ. μέτρων.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, με επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Δέμπα έλαβε μέρος στη φετινή SEAFOOD EXPO GLOBAL στην αίθουσα 4 στο σκέλος των νωπών, κονσερβοποιημένων ιχθυηρών καθώς και των ετοίμων γευμάτων θαλασσινών και κατεψυγμένων ιχθυηρών και με παρουσία επιχειρήσεων: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΩΝ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ ΑΕ, ΛΙΒΕΡΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, BOURASFISH – ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ATLANTIDA SA – ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Καραμπουρνιώτης Ιωάννης – SEVEN SEAS FISH CO, Συνοδινός Κωνσταντίνος – Κ. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, Στέργος Ιωάννης υπό την ομπρέλα του Επιμελητηρίου Καβάλας στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση και βελτίωση της αγοράς για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας του Ν. Καβάλας, στην Ιταλία, ισπανία, Βέλγιο, Γερμανία και Βουλγαρία», Κωδικός ΟΠΣ 5069307,“Seafood Fantastic“.

Το περίπτερο κόσμησαν εξάλλου τα εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά που ετοίμαζε στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενων “live cooking sessions” ο διακεκριμένος Chef.

Πηγή: Επιμελητήριο Καβάλας

Διαβάστε επίσης